Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Moderálási alapelvek

2012.08.01. 08:00 Elanor_ 4 komment

Sziasztok!

 

A Filmdroidot pár lelkes filmrajongó működteti a szabadidejében, mégpedig abból a célból, hogy az arra fogékonyakkal a mozi iránti rajongását megoszthassa.

A Filmdroid számunkra hobbi, kikapcsolódás, örömforrás, eszköz a kreativitásra. Ezért szeretnénk, ha a veletek (a virtuális térben) együtt töltött idő számunkra is jó hangulatban telne, azaz, ha a mi toleranciánk, pozitív hozzáállásunk és segítőkészségünk a ti megnyilvánulásaitokban is megjelenne.

A Filmdroid számunkra egyben felelősség is, hogy valódi és értékes tartalmakat tegyünk le az asztalra. Èppen  ezért az építő szellemiségű észrevételeket, javaslatokat, megjegyzéseket továbbra is szívesen vesszük, sőt, mindennemű kreatív együttműködésnek előre örülünk.

A Filmdroid számunkra lelkiismeretes, de nem egyszer bizony fáradságos "munka" is. Ezért cserébe azt szeretnénk tőletek, olvasóktól kérni, hogy mellőzzétek az alpári, sértő, személyeskedő kommenteket.

A jogsértő tartalmakat megjelenítő, a nyereségorientált terméket-szolgáltatást hirdető, és a gyűlöletkeltő kommenteket letiltjuk, a hozzájuk tartozó felhasználókat pedig figyelmeztetjük. (A mások vallási, etnikai, világnézeti, szexuális hovatartozását érintő megjegyzéseket még burkolt formában sem engedjük meg.) Ha pedig továbbra sem változtatnak a hozzáállásukon, akkor az adott felhasználókat is letiltjuk a Filmdroid oldaláról.

Filmdroid szerkesztőség

Címkék: gephaz

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr874726845

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

karbalán 2012.08.23. 23:39:51

fáradtságos => fáradságos

karbalán 2012.08.24. 10:49:48

@Elanor_: Ha nem baj, néha szoktam tenni ilyesfajta helyesírási megjegyzést, jobbító szándékkal. Nyugodtan töröljétek ezeket nyugodtan, ha már nem aktuális.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2012.08.24. 11:34:46

@karbalán: ha van ilyen, csak nyugodtan, szerintem legalábbis, ha az az üzenet, hogy:

"de hüjék meg bénák vatytok hogy aszt se tuggyáátok leírni, hogy fáradságos."

Nah az ilyen komment nem is kicsit bántó, de csak ha megjegyzed, hogy elírás, elütés történt azzal sosincs baj.
süti beállítások módosítása