Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Heti néznivaló - Atya ég

2012.08.02. 10:46 koimbra 2 komment

Merida mellett Adam Sandler és egy dráma próbál talpon maradni.

Merida,a  bátor (Brave): A Pixar újabb animációs filmjében egy tűzrőlpattant hercegnő áll a középpontban, akinek meggondolatlan cselekedete káoszba taszíthatja a királyságot. A királylány megpróbálja helyrehozni hibáját, amíg nem késő.

Apa ég (That's My Boy): Adam Sandler ezúttal csúnyán elbukott a kasszáknál, ami talán kijózanítja. Andy Samberg játssza fiát, éppen esküvőre készül, de nem számol azzal, hogy leégett apja betoppan hozzá és felforgatja életét. A rendező Sean Anders, A szextúra alkotója.

Nyitott ajtók, ablakok (Abrir puertas y ventanas): 2011-es argentin-svájci dráma. Három nővére Buenos Airesben tölti a nyár utolsó napjait, abban a házban, amit nagyanyjuktól örököltek. Egyikük a tanulásnak és a házimunkának szenteli idejét, a másik bulizik, a harmadik pedig elveszetten téblábol.

Címkék: néznivaló

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr674691903

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Söci 2012.08.02. 10:54:43

Adam Sandler nagyon gyártja a filmeket

a8zoli 2012.08.02. 14:44:37

Lassan sajnálni kezdem Csőre Gábort hogy ennyi fos Edem Szendlel filmet kell szinkronizáli neki :D
süti beállítások módosítása