Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Stb...

2012.08.13. 16:27 FayeFaye 13 komment

  • Jennifer Lawrence az Éhezők viadala hatalmas sikere után jelentős fizetésemelést kap a következő részért. Míg a trilógia nyitányában potom $500.000 dollárért rohangált az erdőben, a Catching Fire-ért már $10 millió dollárt fog kapni, jelentette a Hollywood Reporter.
  • A Lionsgate megerősítette, hogy az Ender's Game 2013. november 1-én mozikba fog kerülni, és hogy mindenképpen franchiseban gondolkodnak, a stúdió vezérigazgatója John Feltheimer szerint ugyanis "Nagyon sok könyv van." Valószínűleg még nem olvasta őket.
  • rosamund-pike.jpgAz első szereposztás a The World's End filmből, Simon Pegg, Edgar Wright és Nick Frost Cornetto trilógiájának befejező részéből: Rosamund Pike fogja emelni a film látványvilágát.
  • A Universal Pictures és az IMAX Corporation bejelentette, hogy az Oblivion a széleskörű bemutatónál egy héttel korábban, 2013. április 12-én fog az IMAX mozikba kerülni. Ez egy újabb pont az IMAX-nek azután, hogy Nolan is előnyben részesítette a rendszert. Lehet, hogy a jövő mégsem a 3D lesz. Egy részletesebb tartalmat is kiadtak: "Egy lélegzetelállító jövőbeli Földön, amely a felismerhetetlenségig továbbfejlődött, egy ember konfrontációja a múlttal egy felfedező és megváltó utazásra viszi, ahogy az emberiség megmentéséért harcol. Jack Harper (Tom Cruise) az egyik utolsó drón szerelő a Földön. Egy hatalmas operáció része, ami arra irányult, hogy létfontosságú erőforrásokhoz jussanak több évtizednyi háború után egy félelmetes ellenséggel, a Scav-ekkel. Jack küldetése majdnem véget ért. A lélegzetelállító egekben él és járőrözik, ám a szárnyaló élete hamar zuhanásnak indul, amikor megment egy gyönyörű idegent egy sérült űrhajóból. Jack érkezése elindítja események sorát, amelyek arra kényszerítik, hogy megkérdőjelezzen mindent, amit ismer, és a kezében nyugszik az emberiség sorsa.
  • Így készült az Emlékmás lebegő autós üldőzéses jelenete, in camera+CGI:
Címkék: satöbbi

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr264710245

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2012.08.13. 20:09:06

hogy hogy nem egyszerre íratták alá vele a 3 filmes szerződést fix áron?!?!

FayeFaye 2012.08.13. 21:05:22

@doggfather: volt szerzodese, de igy tisztesseges, amennyi penzt termelt nekik. "Her original deal with studio Lionsgate locked her into four planned films based on the best-selling Suzanne Collins trilogy, but producers -- recognizing the success of the franchise -- moved to renegotiate her contract as the film became an international sensation. Such renegotiations are common on major film franchises. The Twilight stars, for instance, received significant salary bumps in subsequent movies."

karbalán 2012.08.13. 23:38:38

"Valószínűleg még nem olvasta őket." Mire célzol? (Még én sem olvastam.)

freddyD 2012.08.14. 07:20:10

Remélem az Éhezők Viadala 2. része lesz olyan jó, mint az első. Az alapanyag mindenesetre jól megfilmesíthető a folytatásban is

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2012.08.14. 08:18:08

@FayeFaye: nem gondolnám, hogy a stúdiók "tisztességet" szempontnak tartják...

Az meg amit idéztél, hogy a leszerződött 4(!!!!!) filmre a sikeres TRILÓGIA alapján, az meg egyenesen undorító.

Mostantól minden film-sorozat utolsó részét szétszedik 2 résszé???

FayeFaye 2012.08.14. 08:39:14

@doggfather: igen, a hobbit egyetlen reszet meg egyenesen haromba!:)

FayeFaye 2012.08.14. 08:47:21

@karbalán: A masodikat olvastam, a harmadikat mar nem birtam befejezni. teljesen megvaltozik a hangveteluk, egyre tobbet beszelnek filozofiai kerdesekrol, moralitasrol, egyre kevesebb az akcio es egyre inkabb atjon Card bizarr vallasossaga (Mormon o is, mint a Twilight konyvek szerzoje). Van egy fel tucat konyv amiben nincs is Ender, hanem a testvereit koveti a Foldon.

karbalán 2012.08.14. 09:08:19

@FayeFaye: Ha a Torpedó játékból tudtak filmet forgatni, akkor nem hiszem, hogy gondot fog okozni nekik a folytatás, ha sikeres az első. :D Legfeljebb csak nyomokban emlékeztet majd a könyvekre.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2012.08.14. 09:29:12

@FayeFaye: nah azért is elmehetnek a p.csába, akkor már miért nem csinálnak egy tv sorozatot??

Így egy film(történet) befejezésére alsó hangon 2-3 évet kell várni.

Tom Bobb · http://tombobb.blog.hu 2012.08.14. 12:51:33

Itt a baj - itt a bibi. Mikor a félmilliós fizetésedet hirtelen nem is ötszörözik (többszörözik), csak mert elindult a szekér...
Elég lett volna egy nullával kevesebb is. Mindenki tisztában van vele, mennyit keres egy igen jól kereső ember egy évben ideát Amerikában - szerintem egy-egy 3-4 hónapig forgó filmre egymillió dollár bruttó nem is olyan rossz (sőt).

10 millió dollár? Röhej. Ki az, aki 3-4 hónap alatt megkeresi fél élete fizetését? Ezért ilyen drágák a filmek, a DVD-k és Blu-k, ezért drága a mozijegy, ezért vadásszák az "illegálisokat"... hogy legyen miből kifizetni ezeket az irdatlan összegeket.

Elszálltak kicsit.

Sanosuke 2012.08.14. 21:14:32

@Tom Bobb és ez nem is sztárgázsi.
az igazi sztárok : Crúz, Willis, Nicolson 20-30 millió dollárt kapnak egyetlen filmért :o

FayeFaye 2012.08.14. 22:25:05

@Tom Bobb: A szineszek fizetese toredeke a filmke koltsegenek, ennel tobb megy el csak a promociora. Egyre kevesebb szinesz kepes csak a nevevel becsabitani embereket a moziba, ha valakivel meg el lehet adni egy produkciot, azt megfizetik. Hanyszor van itt olyan komment, hogy "ha XY jocsaj benne van, tuti megnezem?" Masreszt ez a piacgazdasag, minden es mindenki annyit er, amennyit a fogyasztok gondolnak, ha logikus vilagban elnenk az apolonok es altalanos iskolai tanarok keresnenek ennyit, nem a focistak. Harmadreszt pedig szinesznek lenni - foleg szinesznonek! - eleg kiszamithatatlan munka, lehet, hogy most dolgozik, lehet, hogy evekig nem, 30 utana lehet, hogy teljesen eltunik, ezert minden meloert a leheto legtobbet kell kialkudnia.

Tom Bobb · http://tombobb.blog.hu 2012.08.15. 05:59:03

@FayeFaye: Válaszod második felével teljesen egyetértve azért most "nettózok" kicsit: 10 millió dollárból adózás után olyan 6,5-7 millió marad. Ahhoz, hogy kellemesen, kimondottan jól élj idekint Amerikában, 3-5 ezer nettó dollár havonta elegendő. Vagyis évente 40 ezer dollárból már királyként élsz.
Ez a 6,5 millióból leosztva 162 év.
Nekem senki se mondja, hogy 30 felett, nőként milyen nehéz a színészek élete...

A válasz első részét magam is elismerem, bár nem tetszik. Ez van.
süti beállítások módosítása