Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Stb...: befulladt projektek kiadás

2012.08.15. 12:00 FayeFaye 16 komment

  • Joe Carnahan rendező, aki az új Daredevil projekten dolgozott pár napja ezt írta a Twitteren: "Azt hiszem az elképzelésem egy bizonyos retro, piros ruhás, Serpico stílusú szuperhősről ma füstbe ment. Meglátjuk, az idő nem áll senki oldalán." Ma már több forrás is biztosan jelenti, hogy nem sikerült időben elindítani a forgatást, így a Daredevil jogai októberben visszakerülnek a Fox stúdiótól a Marvelhez. Carnahan megerősítette, hogy a pitch mindenkinek nagyon tetszett, egyszerűen kifutottak az időből, és megosztotta a sizzlert, amit ehhez készítettek, ízelítőül, hogy milyen hangulatú filmet képzelt el.

  • A Universal Studios bejelentette, hogy nem tartanak igényt Ms Kristen Stewart részvételére a Hófehér és a vadász folytatásában. Már az első rész megjelenése előtt is szó volt egy lehetséges franchiseról, és tervezték, hogy a Vadász a harmadik részre saját spinoffot kap, mint Wolverine a X-Men-ben, de úgy látszik ezt most előbbre hozták. Nincs hivatalos indoklás, de a a pletykák szerint köze lehet Stewart nagy nyilvánosságot kapott afférjához Rupert Sanders-szel, a Hófehér családos rendezőjével, ami nem tett jót Stewart girl next door imidzsének. Ez rossz hír David Koepp forgítókönyvírónak is, aki már elkezdett dolgozni a folytatáson, ezek után már rá sincs szükség.
  • Robert Pattinsonra játszhatja Arábiai Lawrence szerepét Naomi Watts mellett Werner Herzog Queen Of The Desert Gertrude Bell életrajzi filmjében. Bell T.E. Lawrence kortársa volt, író, archeológus, felfedező, térképész, a Brit birodalom politikai attachéja, és az egyik első nő, aki az Oxford egyetemen végzett. Herzog nem az egyetlen rendező, aki feldezete Bellt, Ridley Scott is készül filmet forgatni róla.
  • A Mad Max: Fury Road stábjának át kellett költöznie Afrikába, a súlyos áradások New South Wales-ben ugyanis zöldellő oázissá változtatták a forgatási helyszíneket, ami nem felelt meg az apokaliptikus pusztaságnak, amit a film megkíván.
  • David Cronenberg épp a Cosmopolist promózza Amerikában és egy interjúban elejtette, hogy behalt az Eastern Promises 2. Cronenberg nem részletezte az okokoat, csak annyit engedett megtudni, hogy ez a Focus Features stúdió döntése volt.
  • A Disney leállította Henry Selick (The Nightmare Before Christmas, Coraline) legújabb, egyelőre cím nélküli stop motion animációs projektjét. Mivel még korai stádiumban van, Selicknek lehetősége van átvinni egy másik stúdióhoz, ha valakit érdekel a projekt, márpedig ha valakinek van egy csöpp esze, akkor biztos érdekli. Selick ettől függetlenül tovább dolgozhat a Disney Neil Gaiman The Graveyard Book adaptációján.
Címkék: david cronenberg daredevil werner herzog satöbbi kristen stewart henry selick

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr804713148

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

O86 2012.08.15. 13:20:13

Remek, legalább nézhető lesz a Hófehér spin-off. Rájöhetne már Hollywood, hogy Stewart kisasszony egy rakás szerencsétlenség.

Blake007 2012.08.15. 15:48:45

Igen azt a nőt lapátra kellett volna tenni már rég, az ezerarcú mimikájával együt.

mOOnLight 2012.08.15. 17:00:51

Ez a Daredevil ötlet valami iszonyatos. Rosszabb, mint az első film.

Frederico 2012.08.15. 17:22:28

Én örülök,hogy visszakerül a jog a Marvelhez! Ez a daredevil koncepció személy szerint nagyon nem jó, bár én maga a reboot ötlettel sem értek egyet..

Blake007 2012.08.15. 17:38:36

Ez a Daredevil elképzelés valami hatalmas gagyit szült volna, nekem a Punisher 2 jutott eszembe róla. De így hogy a Marvelhez kerültek a jogok, még kevesebb a remény a jóra.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2012.08.15. 18:41:58

@mOOnLight: @Frederico: @Blake007: hihetetlen mennyire máshogy látjuk, ez bitang egy jó lehetett volna.

Cucuminator 2012.08.15. 19:24:46

@doggfather: Szerintem is kibelbaszott jó lett volna. Bár azért örülök, hogy visszakerült a Marvelhez.
Nincs esély rá, hogy Carnahan-t leszerződteti a Marvel?

@Blake007: Szerintem Punisher: War Zone volt messze a legjobb. Annyira badass volt, ráadásul Ray Stevenson maga a Megtorló. Nem nyáladzott mint Jane, hanem rendes vérfürdőt rendezett, ahogy az hozzá illik. Az egyik legjobb Marvel film, bár kicsit elfogult vagyok, mert Megtorló magasan a kedvenc képregényhősöm.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2012.08.15. 19:35:43

@Cucuminator: nem tartom valószínűnek, hogy Carnahant is "megvenné" a marvel, pedig jó lenne.

A háborús övezet tényleg bitang jó.

Sanosuke 2012.08.15. 19:55:57

ez a DD nagyon négeres, mint egy Spike Lee film :D

Thresher 2012.08.15. 20:25:16

Tökmindegy milyen Marvel film lesz, csak ne a Fox csinálja, kivételes tehetségük van elbaszni a képregényes filmeket.

Cucuminator 2012.08.16. 00:36:00

@Sanosuke: Az is nagyon fasza. :D Csak a póló egy kicsit elrontja a hatást. :( A végén a mészárlás nagyon üt. Mondjuk Lundgren legjobb filmje akkor is a Leszámolás Kis-Tokióban.

@doggfather: Egyébként olvastad a Megtorló kiírtja a Marvel univerzumot c. remekművet? Abból ilyen filmet lehetne rittyenteni. :D Pl.: Rodrigezzel

Frederico 2012.08.16. 08:26:52

@doggfather: Nincs azzal semmi baj, hogy másként látjuk a filmet :) Így ezek után szerinted nem lett volna érdemes egyezkedni a Marvellel az F4-es jogok tekintetében?

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2012.08.16. 09:21:47

@Frederico: de, mindent oda kellett volna adni az egész f4et, úgyse érnek egy forintot se (ha nem derült volna ki, nem vagyok f4 rajongó, sőt).

@Cucuminator: olvastam. :D abból sose lesz film. :D

még rajfilm se nagyon.
süti beállítások módosítása