Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Emlékezzünk Tony Scottra

2012.09.05. 10:54 koimbra 4 komment

tonyscott.jpegKét hete vetette le magát egy hídról Tony Scott, a filmvilág és a rajongók is megrendült a hír hallatán. A főleg akciófilmekre specializálódott és sok remek produkciót leszállító rendezőnek állítólag agydaganata volt, ám ezt felesége cáfolta. Így egyelőre nem tudni, hogy miért lett öngyilkos Az utolsó cserkész, A tiszta románc és az Éhség alkotója. Elképzelhető, hogy hamarosan napvilágot lát néhány összeesküvés-elmélet.

A Joblo egyik szerkesztője szintén nagy kedvelője volt Scott munkásságának, időt és fáradtságot nem kímélve elkészítette az alább látható You're So Cool címre keresztelt videót, amellyel a rendező és művei előtt tisztelegne. Szép munka, én csak gratulálni tudok. A végén még egy könnycseppet is elmorzsoltam.

Címkék: rip

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr534756387

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

countrypecos 2012.09.05. 11:10:18

Tényleg nagy kár érte... Mennyi jó filmet csinált!

robbie90 2012.09.05. 13:11:57

Egyik kedvenc rendezőm volt, hatalmas veszteség...
Az elmúlt két hétben elkezdtem újranézni a kedvenceimet tőle, kezdve Az utolsó cserkésszel, azután Beverly Hills-i zsaru 2, Top Gun, Mint a villám, Crimson tide, és eddig mindegyik megállta a helyét még mai szemmel is, sőt... Még hátra van a Man on fire, a Tiszta románc és A közellenség. Pótolni valóm is van még tőle, mert az Éhséget még nem láttam soha.

backdraft · http://www.brickset.com/search/?OwnedBy=backdraft 2012.09.05. 13:12:23

Én is nagyon sajnálom a jó öreg Anthony-t. :(

A videó is nagyon ott van, tetszett az is, h a végére betetették ezt a hősies, ám mégis megható zenét Hans Zimmertől Az utolsó esély score-járól.

Jó volt. Kár, h semmi komolyabb filmes elismerést nem kapott életében. (TV-s Emmy-je volt csak talán, ami jelentősebb.)
süti beállítások módosítása