Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Micheal Hazanavicius a kamera előtt

2012.09.07. 13:00 ForgerON Szólj hozzá!

Michel Hazanavicius.jpgMicheal Hazanavicius 2012-ben elnyerte a legjobb rendezőnek járó Oscar díjat A némafilmes produkcióval. A film további négy kategóriában győzedelmeskedett, s világviszonylatban is óriási elismerést kapott, az anyagi teljesítményről nem is beszélve. A hatalmas sikert követően számítani lehetett rá, hogy Hazanavicius előtt számos új kapu nyílik meg. Néhány hónappal ezelőtt szárnya kapott a hír, miszerint feleségével Berenice Bejo-val újabb közös produkcióba kezd. Egyéb konkrétum nem ismert, viszont azt határozottan kijelentették, hogy nem A némafilmes folytatását fogják elkészíteni.
A legújabb hírek szerint Hazanavius újra megmutathatja mire képes a kamerával, csupán ezúttal nem a kamera mögött, hanem előtte fog színészként teljesíteni. Charlotte Gainsbourg mellett próbálhatja ki színészi képességeit a Jacky in Woomen's Kingdom elnevezésű projekt kapcsán. A szarkasztikus-politikai komédia egy alternatív világban játszódik, ahol fordított a társadalmi szerep a nőket és a férfiakat illetően. Gainsbourg egy ezredest alakít, aki egy fiatal férfival (Vincent Lacoste) kerül szerelmi viszonyba. Hazanavicius pedig az ő mentorát fogja megformálni.

Címkék: director miújság jacky michael hazanavicius

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr374760029

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása