Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Indie előzetesek

2012.09.08. 11:01 FayeFaye Szólj hozzá!

Rust and Bone (De rouille et d'os)

Marion Cotillard egy orka idomárt alakít Jacques Audiard (A próféta) új, romantikus filmjében, aki elveszti a lábait. Megismerkedik a Matthias Schoenaerts (Bikanyak) alakította underground boxolóval, aki a fiával hagyta el Belgiumot. A film November 16-án kerül amerikai mozikba.

Rust-and-Bone-Poster.jpg

Ginger and Rosa

Sally Potter filmje két tini lány felnőtté válásáról a hatvanas évek Londonában. A szereplőgárda nagyon meggyőző: Elle Fanning, Christina Hendricks, Oliver Platt, Annette Bening, a sugallt történet kicsit emlékeztet Carey Mulligan kiugró filmjére, az An Educationre.

Twice Born (Venuto al mondo)

Sergio Castellitto filmjében egy gyermekét egyedül nevelő anya (Penelope Cruz) visszatér a fiával Szarajevóba, 16 évvel azután, hogy elvesztette a fiú apját (Emile Hirsch) a háborúban.

Címkék: indie trailer miújság rust and bone

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr164762671

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása