Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Silver Linings Playbook poszter és előzetes

2012.09.11. 10:37 FayeFaye 2 komment

David O. Russell (Three Kings, I Heart Huckabees) egy romantikus vígjátékkal jelentkezik novemberben az amerikai mozikban Jennifer Lawrence és Bradley Cooper főszereplésével. Pat Solatano mindenét elvesztette, a házát, a munkáját, a feleségét. Azután, hogy nyolc hónapot töltött egy mentális intézetben megint otthon él a szüleivel, de elhatározza, hogy újraépíti az életét és visszaszerzi a feleségét. Ám amikor találkozik a titokzatos Tiffanyval, aki a saját problémáival küzd, a dolgok bonyolulttá válnak. Tiffany megígéri, hogy segít Patnek újra összejönni a feleségével, de egy szokatlan dolgot kér cserébe - az előzetes alapján annyit, hogy nevezzen be vele egy táncversenyre.

silver linings.jpg

Címkék: vígjáték miújság vígjátékelőzetes silver linings playbook

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr574768134

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mandiner blogajánló 2012.09.11. 11:27:01

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner blogajánlójában.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Shyllard 2012.09.11. 10:45:31

Jó kis fekete humorú filmnek néz ki, családias beütéssel és a szereposztás sem semmi, szóval várós :D

Globetrotter2014 2012.09.11. 13:47:54

Jó stilussal kapja az ürge a szerepeket. A Hangovertől nem estem hasra de úgy tűnik mindenki más igen. És a Limitless-el is jól választott.
süti beállítások módosítása