Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Killing Them Softly poszterek

2012.10.02. 13:40 BeniMan 2 komment

Három poszter érkezett a Killing Them Softly  filmhez. George V. Higgins 1974-ben adta ki a Cogan's Trade regényét, sokáig nem is gondoltak a megfilmesítésére, majd Andrew Dominik, a Jesse James meggyilkolása, a tettes a gyáva Robert Ford alkotója megírta a forgatókönyvet és a rendezői feladatokat is elvállalta. A főszerepre Brad Pitt szerződött le, Jackie Cogant játssza és egy igen fontos feladatot bíznak a megoldóemberre. A maffia által szervezett pókermérkőzés bevételét ellopják, Cogannak kell kiderítenie, hogy kik voltak azok a bátor emberek, akik erre vetemedtek. Casey Affleck, Ray Liotta is felbukkan, de, Sam Rockwell, Sam Shepard és Richard Jenkins szintén látható lesz a thrillerben.

PHw7WKevHowvAx_1_m.jpg

PHq9wWahzzvotx_1_m.jpg

PHa8hfOK2xphdb_1_m.jpg

Címkék: képben poszter cogans trade killing them softly

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr704815663

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Shyllard 2012.10.02. 18:10:18

Eddig nagyon fel sem fogtam, hogy a Jesse James-es banda tért vissza, pedig mostanában néztem meg újra :D Emiatt méginkább várós, nagyon kíváncsi vagyok mi lesz ebből.
süti beállítások módosítása