Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Heti néznivaló - A hotel tulaj Dracula és a Vadállatok

2012.10.04. 15:05 BeniMan 1 komment

Hotel Transylvania - Ahol a szörnyek lazulnak: Ez itt a Hotel Transylvania, ahol a szörnyek lazulnak. A főnök Drakula gróf (eredeti hangja: Adam Sandler), aki rémtársai és családjuk számára nyitotta meg ötcsillagos luxuskastélyát, hogy a szörnyek az emberektől távol, békében nyugodhassanak. Drakula hétvégi bulit szervezett, és meghívta a hozzá legközelebb álló rémtársakat: a családias ünnepre eljön Frankenstein és felesége, a múmia, a láthatatlan ember, egy falka vérfarkas és sokan mások, hogy együtt köszöntsék 118. születésnapján Drakula féltve őrzött kislányát. Az ünnepség vérbő, jó hangulatban telik… vagyis csak telne, ha nem történne valami hátborzongató: a kastélyba téved egy igazi, élő ember! Méghozzá fiatal, jó fej és nagyon meg is tetszik Drakula lányának.

A boldogság sosem jár egyedül: A Sophie Marceau alakította karakter köré épülő romantikus vígjáték üdén és természetesen mutatja be két ember egymásra találásának történetét és a boldogsághoz vezető rögös utat. A Házibuli egykori tinédzsersztárja immár többgyerekes családanyaként keresi ugyanazt: az igaz szerelmet. Charlotte három gyermeket nevel, jól menő munkája van, és két exférje. Életébe már csak pont a szerelem hiányzik! Saschát három dolog élteti: a barátai, a zongorája és a bulizás. Éjszakánként egy jazz klubban játszik, az estéit pedig szemrevaló nőkkel zárja agglegény lakásán. Charlotte és Sascha természete annyira különböző, hogy még megismerkedniük sem lenne szabad, ám a Sors másként egyengeti útjukat. Amikor Charlotte egy esős délutánon belebotlik Saschába, azonnal megváltozik az életük. Találkozásuk szerelem az első látásra.

Vadállatok: Ben, a békés és jólelkű buddhista, és legjobb barátja, Chon, az egykori tengerészgyalogos és zsoldos jövedelmező üzletet visznek Laguna Beachen - ők termesztik a valaha látott legjobb marihuánát. Emellett mindketten sajátos módon szerelmesek a különlegesen szép Opheliába. Az élet idilli a dél-kaliforniai városban, amíg a mexikói Baja kartell úgy nem dönt, hogy a triónak társulnia kell velük. Amikor a kartell könyörtelen főnöke, Elena, és brutális behajtója, Lado alulbecsüli a három barát közti megbonthatatlan köteléket, Ben és Chon - a korrupt DEA ügynök megbízhatatlan segítségével - látszólag megnyerhetetlen háborúba kezd a kartell ellen. És így beindulnak az egyre kegyetlenebb heccek és manőverek az egymásnak ütköző akaratok és érdekek barbár csatájában.

Tüskevár: Tutajos kegyelem matekötöst kap Kengyel tanár úrtól év végén. Így elhárul minden akadály, hogy a nyarat vidéken tölthesse István bácsinál, Náncsi néninél és „természetesen” Matulánál. István bának nem kell sokat magyarázni, hogy Tutajosunk miért szeretné leginkább a berekben, Matulával tölteni a nyarat. Gyerekként ő is az öreg mellett nevelődött. Idén nyáron Tutajoson a sor, hogy kijárja a természet iskoláját. Ladó Gyula Lajos, azaz Tutajos a természet durva ölén tanulja meg mire való a gumicsizma, mennyire éget a nap, milyen az igazi halászlé és hogy kell kifogni a hozzávalót.

 

 

 

Címkék: néznivaló

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr304819926

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tutiadöfi 2012.10.05. 09:58:21

nem ringlispil ez hallja :))
süti beállítások módosítása