Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Parker előzetes

2012.10.04. 12:00 BeniMan 2 komment

Jason-Statham-Parker.jpg

A film középpontjában egy profi tolvaj áll, aki szigorú etikai kódex alapján végzi munkáját: sosem veszi el olyan ember pénzét, akinek szüksége van rá. Egyik megbízása során azonban csúnyán átverik és még gyilkosságra is kényszerül – egyetlen cél vezérli innen kezdve: a bosszú. Jason Statham mellett  Jennifer Lopez is feltűnik, Az ördög ügyvédje rendezője, Taylor Hackford dirigálta a filmet amely október 25-én érkezik a mozikba.

 

Címkék: trailer parker teaser

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr534819179

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tutiadöfi 2012.10.05. 10:08:23

Jason Statham filmjeiben sosincs hiány vagány akcióból, csak egy idő után fárasztó az én vagyok a kopasz, kemény csávó szerep, adhatnának neki mélyebb dimenziókat, de úgy tűnik ebben a filmben sikerült, kurva jó ez az előzetes :))) .... bár nagy lövöldözéseket nem látok benne
süti beállítások módosítása