Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Ha nem zavar a reklám!

2012.10.05. 08:00 doggfather 3 komment

filmdroid_tv_ajanlo_final_200.png

Tv2, 21:20 A Da Vinci-kód

MV5BMjIxMjQyMTc3Nl5BMl5BanBnXkFtZTcwMTA1MDUzMw@@._V1._SY317_.jpg

Dan Brown bestselleréből 2006-ban készítettek filmet, Tom Hanks, Ian McKellen, Audrey Tautou főszereplésével. Ron Howard (Apollo-13, Grincs, Ed TV) biztos kézzel rendezte meg a krimit, de azért begyűjtött egy Arany Málna jelölést érte. Hans Zimmer filmzenéjét Grammyre és Golden Globe-ra jelölték.  Cannes-i bemutatóján a kritikusok a filmet kifütyülték, már csak ezért is érdemes megnézni. hogy a könyv, úgy a film is rendkívül vegyes fogadtatásban részesült, vannak akik "istenítik", de átkozója is van rendesen.

Imdb: 6.4

Ítélet:

Érdekes krimi, érdekes vallási kérdések, Tom Hanks nagyon jól játszik, gond nélkül nézhető reklámokkal is.

Címkék: tv ajánló néznivaló könyvből film

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr104812059

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mereszet 2012.10.05. 10:57:14

Számomra ez a film kategória amikor azt mondom, ezt mindenkinek látnia kell, legalább egyszer az életben:)
Ha másért nem, Tom Hanks ért :)

TomPowell25 2012.10.05. 11:11:08

Noha szeretem a filmet (meg a folytatását is), színészek terén - Ian McKellen kivételével - mintha mindenki takaréklángon égne a filmben. Nekem legalábbis volt egy olyan érzésem, mintha a színészeket megfenyegették volna, hogy egy ilyen "Istentelen" filmben szerepelnek, és ez különösen Hanksnél érződik. De lehet, hogy csak az alapanyag miatt érzem így.
süti beállítások módosítása