Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Szereposztás

2009.04.24. 18:39 koimbra Szólj hozzá!

-Korábban már hírül adtam, hogy Adam Sandler írója és producere lesz a Born to be a Star filmnek. Egy srác rájön arra, hogy szülei anno híres pornósztárok voltak, ezért ő maga is hasonló karrierbe fogna. Mivel az egyik író Sandler arra lehetett gondolni, hogy ő maga vállalja el a főszerepet, úgyis fekszik neki ez a téma. De mégsem, a főszerepet Nick Swardson kapta, Christina Ricci pedig a barátnője lesz. Stephen Dorff egy Dick Shadow nevezetű pornóst alakít.

-Alig fejezte  be Tony Scott és Denzel Washington a Taking of Pelham 123 akció-thriller, máris találtak egy olyan forgatókönyvet, amely megfilmesítésére újra egyesítik erejüket. Washington egy tapasztalt mérnököt alakít, aki egy mozdonnyal vesz űzőbe egy elszabadult vonatot, ami tele van rakva veszélyes anyagokkal. Scott Martin Campbel lhelyére ugrott be.

- Richard Dreyfuss is feltűnik majd egy kisebb szerepben a Piranha 3-D-ben és Ving Rhames szintén benne lesz majd a filmben. Elizabeth Shue a női főszereplőt alakítja.
Jómagam még nem láttam a Piranha eredeti változatát, de a második részét (a James Cameron által rendezettet) hamarosan megtekintem.
 

- Joseph Gordon-Levitt is csatlakozott az Inception stábjához, ezt a filmet Christopher Nolan rendezi.

- Bruce Willis lesz a főszereplője az Inventory thrillernek. Willis egy gyilkos után fog nyomozni, hogy elkapja részt kell vennie az Anoním Alkoholisták gyűlésein. A cím egyébként az AA 12 lépéséből a negyedikre utal, ez azt tartalmazza, hogy az illető egy morális leltárat készít magának.

- Ben Affleck tuti nem lesz benne a Fenegyerek rebootban. Affleck egyébként is megfogadta, hogy soha többé nem vállal szerepet szuperhősökről szóló filmekben. Jennifer Garnernek (ő Elektrát alakította) pedig eddig fogalma sem volt arról, hogy mit terveznek a Fox stúdiónál, őt sem keresték meg a fejesek.

Címkék: szereposztás miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr191083542

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása