Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Sean Penn egy évig nem megy kamera közelébe

2009.06.17. 11:24 koimbra Szólj hozzá!

Sean Penn úgy döntött, hogy szabadságra megy, egy évet kihagy és ezt az időt a magánéletére fordítaná, a családjával törődne. Ez azt jelenti, hogy a Cartel és a Three Stooges remake-jéhez más színészt kell keresni.

A Cartel forgatása nyáron indult volna, ebben Penn egy olyan fickót alakított volna, aki Mexikóba utazik, hogy megvédje a fiát, miután az ottani kartelek megölték a feleségét. A Three Stoogaes filmben Jim Carrey és Benicio del Toro oldalán komédiázhatott volna. A Farrelly tesók nem várják ki az egy évet, a másik két aktor ugyanis még továbbra is a fedélzeten van, ezért Penn helyett gyorsan próbálnak valaki mást keríteni. Máris szóba jött utódjának Paul Giamatti, Adrien Brody, Simon Pegg és Zach Galifianakis neve.

Ebben az évben már nem láthatunk filmet Penntől, de két olyan produkción is végzik az utómunkálatokat jelenleg, amit már leforgattak és a színész szerepel benne. Az egyik a Terrence Malick rendezésében készült Tree of Life, a másik pedig Doug Liman által dirigált Fair Game.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr461190594

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása