Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Részletek a Torpedó filmről

2009.12.02. 19:33 koimbra 5 komment

Korábban már írtam róla, hogy filmet készítenek a Torpedó táblás játék alapján, a rendező pedig Peter Berg lesz. Néhány hete felröppent egy pletyka, miszerint Berg kiszállt a projektből, de ez nem bizonyult valósnak, mivel ő maga beszélt most produkcióról.

Berg elárulta, hogy a csatahajóknak majd az űrlényekkel fog meggyűlni a baja, az alienek a Földhöz hasonló bolygóról érkeznek, a céljuk nem az, hogy megsemmisítsék az emberi fajt, elkezdenek építeni valamit, aminek segítségével meglenne a szükséges erőforrásuk. Az idegeneket színészek fogják alakítani, de őket aztán rendesen megpakolják speciális effektekkel. A földlakókkal nem akarnak egyezkedni és ölni is hajlandóak, ha arról van szó.

Az űrlényeknek nem lesz túl fejlett technológiájuk, az űrhajójuk megsérül és a víz felszínén fog lebegni. A hajójuk leginkább egy hatalmas vízi poloskára fog hasonlítani, óriási lábakkal fog rendelkezni.

A "marslakók" egy része intelligens lesz, de van köztük olyan is, amely elég agresszív, mindannyian arra törekednek, hogy megjavítsák a lezuhant űrhajójukat.

Az egyik romboló kapitánya lesz a főhős a filmben, ez lesz az emberek vezérhajója. 5 "csónakból" fog állni a flotta és elveszítenek minden kapcsolatot a külvilággal. A film a stratégiát is a középpontba fogja állítani, a tűzerő mellett ez is fontos tényező lesz.

El fog hangozni a "Elsüllyesztetted a csatahajómat" mondat a filmben, a játék folyamán a felek gyakran mondták ezt egymásnak.

A film a jelenben fog játszódni és a legfejlettebb technikákat fogják felvonultatni, Berg mégis szeretné, ha második világháborús elemek is visszaköszönnének a produkcióban, az USS Missouri, ami a világháborúban harcolt is meg lesz említve.

És végül az ok, hogy miért az űrlényeket választották ellenfélnek: Berg nem akarta, hogy az Amerikai Haditengerészet megtámadjon egy más országot. A rendező ennél sokkalta nagyobb volumenő dolgot szeretett és volna, így esett a választás az idegenekre.
 

Címkék: miújság battleship

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr191569511

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Alex Mahone 2009.12.02. 20:43:41

Egy egészen leheletnyit azért meglátszik rajta, hogy a District 9-ból merítettek ötletet, nem?

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2009.12.03. 12:58:12

És egymást fogják lőni 90 percen keresztül? Ki ad erre a fos forgatókönyvre pénzt?

Llew 2009.12.03. 12:59:34

Ez úgy hangzik hülyeségnek ahogy van. Már csak ezt nem értem a gyártó stúdió szerint mi értelme jogdíjat fizetni a játék tulajának egy olyan film miatt aminek gyakorlatilag semmi köze a kiinduló ötlet adó játékhoz? Illetve ha meg a játék gyártó finanszírozza a mozit, akkor ezt milyen indíttatásból teszik? Mert reklámnak nem lesz jó, mivel az alap alig ismerhető (ha egyáltalán) fel benne.

bloodhound v2.0 2009.12.03. 18:44:19

várom a következő filmet a passziánsz - a film, vagy a sakk címmel...
süti beállítások módosítása