Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Itt az új szíved. Alig egy millió dolcsi

2010.01.23. 12:50 koimbra 5 komment

A jövőben az emberek bármilyen szervet be tudnak szerezni hitelre, ám ha nem rendezi a tartozását időben, akkor eljönnek a behajtók és könyörtelenül kivágják, levágják azt a "terméket", amit az illető vett. Jude Law is egy ilyan behajtót alakít, aki egy eset során megsérül, új szívet kap, ám nincs pénze fizetni a részleteket, ezért érte is eljönnek. 

Liev Schreiber játssza Law főnökét, Forest Whitaker pedig ugyanazt a foglalkozást űzi, mint hősünk. Április 2-án mutatják be a produkciót (Amerikában),  a rendezés területén újoncnak számító Miguel Sapochnik dirigálta a Repo Men-t, az első előzetes erre megtekinthető, alább pedig néhány posztert vehettek szemügyre.

Címkék: poszter repo men

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr901694884

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

-Szűcs Gyula- · http://nerdblog.blog.hu/ 2010.01.23. 15:39:17

kibaszott jó filmnek ígérkezik a trailer alapján!!!

66th Zealot platoon 2010.01.23. 17:31:40

Lehet, hogy jo lesz, de a sztori amelett hogy baromsag (jonnek es kivagnak valamit, tehat mindennkepp meghal az illeto) meg unalmas klise is: a verprofi srac hirtelen a masik oldalon talaja magat.

-Szűcs Gyula- · http://nerdblog.blog.hu/ 2010.01.23. 18:10:34

@cs666:
miért lenne baromság? Ez egy olyan jövő, ahol ennyit ér az emberélet. :(
Nem fizeted rendesen az 1000 dolláros műszívet, ami nélkül már rég elpatkoltál volna? Akkor majd a smasszereink kivágják belőled, és berakjuk olyasvalakibe, aki vidáman csengeti a törlesztőrészletet hó elején (jóval többet kipengetve, mintha nem részletre vette volna meg a ketyerét).

Shyllard 2010.01.23. 21:11:08

Szerintem is jó ötlet, de sokszor láthattunk már nem egyszer olyat, hogy a megvalósítást rontják el. Viszont én bízok Jude Law-val, a Sherlock Holmes-szal és a The Imaginarium Of Doctor Parnassus-szal számomra jóvátette a már hosszú ideje tartó lazsálását.
süti beállítások módosítása