Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Lautner nyúlós lesz

2010.02.06. 15:21 koimbra 6 komment

Stretch Armstrong az a játékfigura, amelyet aztán nyugodtan lehet nyösztetni, tökéletes a gyerekek számára és azoknak is, akik bírják az ilyen termékeket, húzogathatják, rángathatják, a játéknak nem fog baja esni. A Hasbro és az Universal pedig úgy érezte megérett az idő arra, hogy a Stretch Armstrong is a vászonra költözzön. Tavaly nyáron meg is lelték a megfelelő rendezőt, Ron Howard dirigálhatja az alkotást.

Arról most nincs hír, hogy Howard még a rendezői székben üldögél-e, ám a főszerep elkelt, Taylor Lautner, az Alkonyat széria sztárja játszhatja el Armstrongot.  Donna Langley, az Universal egyik fejese elárulta, hogy azért esett a színészre a választásuk, mivel az elmúlt két év alatt Taylor neve meghatározó tényezővé vált, ami a pénztáraknál is érezhető volt. Ezen kívül azt is hozzátette, hogy "Kiválóan meg fogja teremteni az egyensúlyt a szuperképeségekkel rendelkező fantasztikus hős kirobbanó energiája és sportos kinézete között. Nagyon örülünk, hogy elfogadta a szerepet."

Steve Oedekerk pötyögte le a forgatókönyvet, Brian Grazer pedig producerként fogja felügyelni a munkálatokat. 2012-ben érkezik a moziverzió, nem meglepő módon 3D-ben. Igyekezniük kell, hiszen a Plastic Man képregényhősből is filmet terveznek készíteni Keanu Reeves-szel a főszerepben.

Címkék: miújság akcióhír stretch armstrong

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr871734210

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Shyllard 2010.02.06. 15:27:09

Szóval a színészeknek már esélye sincs bekerülni filmekbe? Mindegy, inkább kapja meg Lautner a hasonló szerepeket, minthogy egy jónak ígérkező film miatta bukjon meg...

0gre · http://stoneagecomics.comxa.com/index.html 2010.02.06. 19:58:17

ööö úristen, csak nekem fura, hogy ott a lába közt is lehet húzni?

Spawn85 2010.02.07. 13:51:49

Mostanság igen nyomják ez a Lautner gyereket.

freakin' · http://azutolsoakciohos.blog.hu 2010.02.07. 14:07:32

@0gre: tényleg :D

ennek direkt van 3 lába? vagy csak a képen van valami extra? vagy az nem is láb? :D

Mese92 2010.02.07. 14:52:31

Nem is értem ezt a Lautner dilit, nagyon idegesítő feje van. Felénk ütnivalónak nevezik :) Basszus, tényleg van ott extra hózogató! :D
süti beállítások módosítása