Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Repo Men előzetes - A rendezői változat

2010.03.10. 11:08 koimbra 5 komment

Az előzeteseket általában a stúdió marketingesei vágják össze, olykor előfordul, hogy megengedik a rendezőnek, hogy saját belátása szerint hozzon össze egy trailert. Nem tudom, hogy az elsőfilmes Miguel Sapochnik mivel érdemelte ki ezt a lehetőséget, de tény, hogy megérkezett a rendező által készített Repo Men előzetese. Múlt hónapban került ki néhány pofás poszter a netre, ezeket itt és itt találod.

A történet a jövőben játszódik, ahol már egy szem vagy egy szív előállítása és elkészítése mindennapos dolognak számít és jó pénzért el is adják azokat. Aki azonban nem tudja fizetni a részleteket, azért eljönnek a behajtók és kivágják a vásárolt szervet. Jude Law egy ilyen behajtót formál meg, de egy baleset miatt rajta is végrehajtanak egy műtétet, a hátralékot viszont ő sem tudja kicsengetni, ezért érte is eljönnek...

 

Alább néhány jelenetet láthattok a filmből

És ha már ennyire belejöttem a videópakolgatásba, akkor jöjjön még két B-Roll is, amely a forgatásba engednek betekintést

Címkék: trailer jelenet repo men scifielőzetes

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr141828075

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

freakin' · http://azutolsoakciohos.blog.hu 2010.03.10. 11:51:48

elég pofás lett ez a rendezői változat, bár ezt a zenét, ami alatta megy, nem igazán tudom hova tenni. mindenesetre hatásos :)

FayeFaye 2010.03.10. 23:56:38

Mielott lattam a trailert meg tetszett az otlet, de ez valahol a Minority Report es a Crank2 kozott van...

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2010.03.11. 10:33:36

@Krizzta: Nincs, vagyis én nem tudok még róla:)

mr.T 2010.03.12. 07:39:00

Ezzel a zenével nagy királyság lesz, van egy kis Desperado/Golyózápor érzés így a filmben...:)
süti beállítások módosítása