Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Condon rendezheti az Alkonyat negyedik felvonását

2010.04.08. 20:50 koimbra 1 komment

Nem is oly rég derült ki, hogy a Summit Entertainment szeretné, ha Sofia Coppola (Elveszett jelentés), Gus Van Sant (Milk) vagy Bill Condon (Dreamgirls) vezényelné le az Alkonyat széria utolsó, Breaking Dawn címre hallgató darabját, később a listához még Stephen Daldry (A felolvasó) neve is hozzácsapódott.

A Deadline New York azt írja, hogy a stúdió Bill Condont kérte fel a rendezésre, aki egyelőre még nem írta alá a szerződést, de néhány megbeszélés után egyértelművé vált, hogy a fejesek és a rendező elképzelései ugyanazok, így akár biztosra is vehető, hogy Condon fogja készíteni a Breaking Dawnt.  A tervek szerint ősszel látnak hozzá a forgatáshoz és a regényt két részletben fogják bemutatni.

Ha Condon elvállalja, akkor a Richard Pryor: Is It Something I Said? filmet le kell mondania vagy pedig a forgatás kezdetéig össze kell hoznia az alkotást.

Címkék: franchise miújság sequel alkonyat breakind dawn

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr731905122

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mese92 2010.04.09. 08:46:02

Most már próbálom úgy felfogni az Alkonyat/Újhold és a többi dolgot, hogy az embereknek szükségük van a romantikára.
süti beállítások módosítása