Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Depp és a cingár férfi

2010.10.20. 20:35 koimbra Szólj hozzá!

Johnny Depp táncrendje eléggé telített, elfoglalt színész. Jelenleg a Karib-tenger kalózai 4-et forgatja, a The Tourist thrillert decemberben mutatják be, a The Rum Diary és a Rango pedig 2011-ben kerül bemutatásra. Be van tervezve a Dark Shadows Tim Burtonnel, a Sleeping Dogs Kathryn Bigelow-val és a Wild Roses, Tender Roses, amelyet Emir Kusturica fog levezényelni.

Szóval nem panaszkodhat, el van látva ajánlatokkal, de a színész azt szeretné, ha elkészülne A cingár férfi (The Thin Man) feldolgozása és ő lehetne a főszereplő. Depp a rendezői teendőket Rob Marshallra bízná, akivel most a Karib-tenger kalózai folytatásán dolgozik. Depp a nővére által irányított produkciós cége segítségével valósítaná meg az elképzelését.

Az eredeti 1934-es alkotást 3 Oscar díjra jelölték és még öt folytatása volt. Tartalma: A fiatal Dorothy Wynant felkéri a kezdő nyomozót, Nick Charles-t, hogy tisztázza édesapját, akit egy gyilkossági ügy első számú gyanúsítottjának tartanak. Bár Dorothy nagyon aggódik, hogy az apja bűnös, mégis leplezni próbálja aggályait Nick előtt. Nora, Nick felesége próbálja meggyőzni férjét, hogy vállalja el az ügyet. Nick csak akkor mond igent, mikor látja, hogy Guild hadnagy rossz nyomon jár az ügyben. Nick, hogy kibogozza a kusza szálakat, meghívja Guild hadnagyot és a gyanúsítottakat vacsorázni...

Címkék: remake miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr522387021

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása