Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Sacha Baron Cohen hamarosan hozzálát a The Dictatorhoz

2010.11.16. 18:23 koimbra 1 komment

Sacha Baron Cohen előtt több filmtervezet is hever, ezek közül az egyik a Freddie Mercury életrajzi projekt és a The Secret Life of Walter Mitty feldolgozásban is részt venne. A komikus jelenleg a Hugo Cabret munkálatain vesz részt, ma kiderült, hogy ezek után a The Dictatorhoz lát hozzá.

A produkciót Larry Charles fogja dirigálni, a rendező és a színész már dolgozott, közösen hozták tető alá a Brűno és a Borat filmeket. A Paramount nagyon bízik a sikerben, a Brünö csalódást keltő bevétele ellenére a stúdió belement abba, hogy Cohennek 20 millió dolláros gázsit fizessen és a profit 20 %-a is hozzá vándorol.

A filmet az Amerikába jöttem (Coming to America) és a Szerepcsere (Trading Places) keverékeként jellemezték. Cohen két szerepet is el fog játszani, egy kecskepásztor bőrébe vújuk bele és egy megbuktatott külföldi diktátor formál meg, aki elveszik Amerikában.

Címkék: miújság vígjátékhír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr362453054

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vrango 2010.11.18. 09:48:04

Már tetszik!
Nekem a Szerepcsere is az egyik kedvencem.
Azért a freddie mercuryst se hagynám ki:)
süti beállítások módosítása