Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Stb...

2011.03.13. 15:52 koimbra Szólj hozzá!

Az elmúlt napok kimaradt néhány híre röviden, poszterek, videók.
- A minap volt arról szó, hogy az Universal újabb remake-et készít a Farkasemberből. Nos kiderült, hogy ez folytatás lesz, ami DVD-n fog kijönni, Michael Tabb írja a forgatókönyvet.
- Quentin Tarantino beperelte szomszédját, Alan Ballt, mert annak madarai olyan ricsajt csapnak, hogy nem tud rendesen koncentrálni a forgatókönyvre.
- Bajban a Men in Black 3. Jeff Nathanson, majd David Koepp dolgozott a forgatókönyvön az utóbbi hetekben, de még mindig nincs kész. Ez nem tesz valami jót a félbehagyott produkciónak.
- Jennifer Lawrence-t akarják Az éhezők viadala filmbe.
- Az Amerika Kapitányban Derek Luke játssza Gabe Jonest, aki a képregényben a Howling Commando tagja volt.
- Duncan Jones nem tudott szponzorokat találni a Mute tervezetéhez, ezért forgatókönyvéből képregény készít. A futurisztikus Berlinben játszódó sztoriban egy néma csapos a főhős, aki elrabolt barátnőjét keresi.
- Rob Siegel fogja dirigálni a Vaughn Meader vígjátékot, amiben Bill Hader formálja meg a címszereplő komikust, aki régen elég népszerű volt.
- Malin Akerman szerződött le a Welcome Inn egyik főszerepére. Két rossz kapcsolatban élő párosról szól a produkció, akik rájönnek, hogy minden évben ugyanazon hegy házikójában töltenek pár napot, csak épp más időben.
- A Marvel már visszaszerezte a Megtorló megfilmesíti jogait, Ray Stevenson szívesen eljátszaná a főszereplőt megint, a két fél már tárgyal egymással.
- Trent Reznor mégsem vesz részt az Abraham Lincoln: Vampire Hunterben, mivel a Year Zero minisorozat szkriptjével van elfoglalva.
- Sarah Jessica Parker és Marisa Tomei lehetnek a Married and Cheating főszereplői. A történet New Yorkban és Párizsban játszódik, három párt állít a középpontba, akik megpróbálnak boldogak lenni.
- David Strathairn, Molly Parker, Parker Posey, Rodrigo Santoro, Tony Shalhoub, Santiago Cabrera, Saverio Guerra, Peter Coyote,  Diane Baker és a Metallica dobosa, Lars Ulrich lépett fel a Hemingway & Gellhorn produkció fedélzetére Clive Owen és Nicole Kidman mellé. A sztori Ernest Hemingway és Martha Gellhorn kapcsolatára koncentrál.
- Michelle Rodriguez horrorban, a The Home kísértet járta idősek otthonában fog játszódni.
- Ron Underwood rendezi a Woodchucks sí dramedy-t. A film Vermontban játszódik, ahol a síelők megpróbálják megakadályozni, hogy egy vállalt átalakítsa a hegy környékét.
- Hobo With a Shotgun poszter

- Újabb Bad Teacher előzetes

- Miral poszter, előzetes itt.


- A Wilfred sorozat előzetese, főszereplő Elijah Wood, aki a kutyáját embernek képzeli.


- The Ward poszter, előzetes itt.


- Symphaty for Delicious poszter, rendező Mark Ruffalo. A történet egy lebénult DJ-ről szól, akin a doktorok nem tudnak segíteni, de a hit és az ima ereje csodákat művel.


- Limitless tv spot


- Gina Carano leveri Ewan McGregort, képek a Haywire forgatásáról.


- Source Code featurette


- Az új Tini Nindzsa Teknőcök sorozat előzetese


- A The Princess of Montpensier kosztümös dráma posztere


- Hesher poszter, előzetes erre.


- Daydream Nation poszter. Egy nő úgy dönt, hogy inkább vidékre költözik, ahol azonban szerelmi háromszögbe keveredik egykori gimis tanárával és egy füves fickóval, aki korábban osztálytársa volt.

- Hanna tv spot

Címkék: satöbbi

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr132735837

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása