Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Sorozatrendező készíti Carrell új vígjátékát

2011.06.03. 11:33 koimbra Szólj hozzá!

Októberben kezdődik a Burt Wonderstone forgatása, amelyet Charles McDougall dirigált volna, de nem tudni miért lelépett. Helyette Don Scardinot szerződtették le, aki inkább a tévésorozatok világában érzi jó magát. Többek között A főnök (30 Rock), Esküdt ellenségek (Law & Order) és a Big Lake szériák egyes epizódjait készítette. Tehát  egy 45 perces alkotást könnyedén kiráz a kisujjából, ám itt egy mozifilmet kell összehozni, remélhetőleg nem fogy ki a szufla féltávon.

Steve Carrell bűvészt játszik, aki véletlenül megöli partnerét. Szeretné önbecsülését helyreállítani és e közben arra is figyelnie kell, hogy új, fiatal riválisa ne söpörje le színről. John Francis Delay és Jonathan Goldstein tollából származik a szkript, az urak vetették papírra a Horrible Bosses vígjátékot is.

Címkék: miújság vígjátékhír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr382953847

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása