Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Stb...Firth a The Railway Manben, Sherlock Holmes 2 kép, Luke Cage poén

2011.09.10. 21:59 koimbra 5 komment

Az eltelt pár nap néhány kimaradt híre röviden
- Denzel Washington hivatalosan is leszerződött a Flight-ra.
- Scott Z. Burns forgatókönyvíró meg szeretné rendezni a The Side Effects thrillert, amely arról szólna, hogy mi teszi a társadalmat sebezhetővé, szomorúvá, vidámmá.
- A Laika  stúdió berkein belül animációs film készül Colin Meloy fantasy regényéből, a Wildwoodból.A történet egy fiatal lányról szól, akik egy veszélyekkel és varázslattal teli világában kell boldogulnia, miután bátyját elrabolják.
- James Mangold éppen ráér, mert a Wolverine folytatásához csak jövő nyáron tud hozzálátni, így kinézte magának a Juliet projektet. A címszereplő nagynénje halála után érdekes családi titokra jön rá, felfedez egy rejtélyes dobozt.
- Úgy hírlik, hogy Gerard Butler és Lena Headey is fel fog bukkanni a 300 folytatásában/előzményében.
- Danny De Vito szeretné megrendezni a The True Confessions of Charlotte Doyle regény filmváltozatát, a főbb szerepeket Morgan Freeman és Pierce Bronan játszhatná.
- Pletyka szinten felmerült, hogy a következő Péntek 13 film found footage stílusban készül.
- 2013 június 7-re tűzték ki a One Thousand A.E. sci-fi premierjét. Rendező M. Night Shyamalan.
- Julianne Moore és Greg Kinnear szerződött le a The English Teacher vígjátékra, Craig Zisk lesz a rendező. Moore egy angoltanárt formál meg, akinek egykori diákja New Yorkban megbukik egy színdarabbal és hazatér. A nő élete fenekestül felfordul.
- Mads Mikkelsen és Bruno Ganz bekerüt a Michael Kohlha filmbe, amely a 16. században játszódik és egy sikeres lókereskedő körül zajlanak a történések.
- James McAvoy és Saoirse Ronan mégsem lesznek benne Joe Wright Anna Karenina filmjében, de Alicia Vikander és Emily Watson úgy tűnik, hogy bekerült a stábba.
- Colin Firtht kérték fel a The Railway Man filmre, a színész Eric Lomax tisztet fogja játszani, aki a második világháború után bosszút állna azokon a japán katonákon, akik kínozták.

- Kép a Sherlock Holmes 2-ből


 

 

- Killer Elite poszter

 

- Ben Affleck az Argo forgatásán

 

- The Sitter banner

 

- Kép a Detachment filmből

 

- Tinker, Tailor, Solider, Spy featurette

 

- Az Alkonyat 4/2 elő előzetese

 

- Luke Cage poén

Címkék: satöbbi

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr893216228

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Atkakukac1989 2011.09.11. 13:31:46

Elnézést a tudatlanságomért... de mi az, hogy az új Péntek 13 found footage stílusban készül? Ilyen Blair Witch Project féle áldokumentum lenne?

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2011.09.11. 13:49:24

@Atkakukac1989: Igen, Ideglelés vagy Cloverfield-szerű film lehet, de ez még csak pletyka.

Atkakukac1989 2011.09.11. 18:38:55

@koimbra: Köszi a választ! Mindenesetre ha csak pletyka is, de jó ötletnek tűnik. Jobb mintha, megint csak ugyanazt a sztorit mesélnék el, semmi újítással.

Tipca 2011.09.12. 21:23:59

Nekem meg nagyon nem tűnik jó ötletnek. Nincs bajom a műfajjal, a Cloverfield tetszett, a Paranormal Activity filmeket imádom (mondjuk az Ideglelésen bealudtam, de ez melllékes), de ez a műfaj valahogy nagyon nem illik Jasonhöz... egyszerűen nem tudom összepásszíntani a kettőt
süti beállítások módosítása