Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

THE EXPENDABLES 2 teaser trailer

2011.12.15. 10:36 koimbra 32 komment

Az Expendables folytatásának első előzetese nem mutat semmit, gyakorlatilag egy névsorolvasásnak is betudható, de mégis iszonyat hangulatos, remek kedvcsináló. A nagy öregek megmutathatják hogyan kell akciózni, a Taylor Lautner-félék meg csak üljenek le elé és tanuljanak. A folytatást mellesleg már nem Sylvester Stallone dirigálta, ezt a feladatot Simon Westre bízta.

Címkék: teaser sequel the expendables the expendables 2

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr793465413

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Vészmadár · http://foxhole.blog.hu 2011.12.15. 11:10:20

Erre eddig is mentem volna, így meg simán teszem félre a pénzt. Jó lesz XD
Tényleg már csak Dudikoff, meg az öreg Sho hiányzik innen:)

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2011.12.15. 11:12:51

Én akkor leszek teljes mértékben elégedett, ha Maddafakkin Norris egy körbepörgőrúgással három fickót is leterít:)

bucbuc 2011.12.15. 11:16:42

Ez pont olyan fosnak néz ki mint az első.

Pedig lehetne több is azon túl, hogy ezek a szereplők.

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2011.12.15. 11:20:54

@bucbuc: Akkor Te nem nézed meg a folytatást:) Sőt, remélem akinek nem tetszett az első az kihagyja a második részt.

Vészmadár · http://foxhole.blog.hu 2011.12.15. 11:24:22

@bucbuc: mert egy teaser trailer hosszú perceken át mesél a sztoriról, meg a karakterekről, meg a látványról, ugye? :P

curby (törölt) 2011.12.15. 11:47:27

@bucbuc: menj én nézd meg az elhurcolvát vagy a wanted-ot vagy esetleg a bérgyilkosékat.talán az neked való!
ez a jövő év legvárosabb filmje nálam!

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2011.12.15. 12:15:37

tetszik, megyek is és meg is nézem azonnal ha kijön!

Alex Mahone 2011.12.15. 13:18:03

@bucbuc: egyetértek.

@Vészmadár: a Feláldozhatók esetében másfél óra is annyit mesél a történetről/karakterekről, mint egy fél perces előzetes.

@curby: ezzel magadról állítasz ki bizonyítványt. "Mennyé nézzé szart ha ezt az istencsászár filmet nemtod értékelni!" Gratulálok.

Attól, hogy a kivénhedt eksönsztárok csinálnak egy ugyanolyan filmet, ami már húsz-harminc évvel ezelőtt is szar volt, még az nem lesz önironikus és megmosolyogtató. Csak szar. Az Expendables ugyanis nem nevetett önmagán, a nézők tömegei tették ezt. Viszont ha egy Van Damme/Norris/Sly "klasszikust" raksz be a lejátszódba, azon is ugyanennyit lehet röhögni - s lám, azokat a filmeket (is) komolyan gondolták.

exilis 2011.12.15. 14:58:46

@Alex Mahone: Az EX1 nem paródiának készült, hogy te nevetgessél rajta, így nem csodálom hogy nem tetszett.Én nosztalgiázni ültem be és meg is kaptam amit akartam: Ütős akciófilmet olyan arcokkal akikről nem úgy festenek mint a mai nyálas generáció.

(Azt viszont nem értem mi a frászért olvasgatsz olyan bejegyzést aminek témáját szarnak találod.)

Vészmadár · http://foxhole.blog.hu 2011.12.15. 15:22:47

@Alex Mahone: köszönöm, megértettem.Ettől függetlenül nem baj, ha már most tetszik? És hogy magasról szarok arra, hogy faék lesz a történet, meg a karakterfejlődés ebben a filmben?
Nálam ugyanis ez a film a bennem élő tizenéves kiskölyöknek szól, aki még hangalámondással látta az első nyugati akciófilmjeit, ezekkel a szereplőkkel (főleg, de nem minddel). Annak, aki seprűnyélből faragott "nuncsaku"-t (xD), meg pingponglabdából (+alufólia) gyártott füstbombát házilag. Meg jobban félt a kazettamásolástól homályos-csíkos Freddytől, Predátortól, mint a csilivili 3D Fűrész163, meg Legvégső Állomás22-től, egyben.

A "klasszikus" szóhasználatodból meg látom, hogy nálad ez nem minősül annak (szerintem meg igen :P), de akkor tényleg felmerül a kérdés, hogy ha az első részt is szarnak találtad, mi a francnak olvasol a második részről egyáltalán?

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2011.12.15. 15:29:27

Az Expendables első részében nem a történet volt a fontos. Nem is a fordulatok vagy a jellemábrázolás. Ez a film egyet akart: a 80-as évek VHS kazettáit rongyosra néző akciófanokat szórakoztatni. Ezt maradéktalanul teljesített.

Namármost: Én megértem, ha valaki szerint az első rész gáz, untatta vagy nevetett rajta. De akkor könyörgöm, ne vegye már el azok kedvét tőle, akik igenis várják, akik ettől a trailertől maguk alá csináltak vagy elmorzsoltak egy könnycseppet a szemük sarkában. Oké, nem tetszik egyeseknek, remélem kihagyják a folytatást és abbahagyják a pocskondiázást.

little2 2011.12.15. 15:54:38

Kész leszarom, nálam is ez lett a legjobban várt 2012-es film!!!:D

Aki meg másra nem képes, csak a saját fikáját a közös kajába pöckölni, annak üzenem, hogy inkább egye meg maga a saját cuccát! Mi primitívek lelki szegények, köszönjük de nagyon jól elleszünk ezzel a lapos tucat akciófilmmel. Mi tudniilik nem várunk mást, csak a nagy öregek jól szétrúgják egymás seggét, lehetőleg látványosan. Aki komoly mélylélektani drámát vár, kidolgozott karakterfejlődéssel, annak ajánlom a Twilight sorozatot, és ha netán mégse talája meg a számítását inkább oda köpködjön, ha lehet.
De inkább oda se. Sokak úgy látszik nem tudják felfogni, hogy ez az oldal azért van, hogy együtt örüljünk a filmeknek, nem pedig azért hogy együtt szidjuk őket! Ha valami nem tetszik, nem muszáj feltétlenül azon erőlködni, hogy mindenki tudja, hogy nem tetszik. Semmi értelme tobzódni olyasmiben, ami nem kellmes élmény. Ja, hogy a lényeg az, hogy ha valami nem tetszik, akkor rontsuk el a másik örömét is! Na ehhez viszont már semmi köze a filmek...

Sparrow · http://movietank.blog.hu 2011.12.15. 15:59:29

Kész vagyok már ettől az alig egy perctől is. A moziban majd szerintem leesek a székről a gyönyörtől.:D

tjunior 2011.12.15. 16:03:56

Don "The Dragon" Wilsont én azért hiányolom belőle.

Rolee83 2011.12.15. 17:00:08

Ez a rövidke kis előzetes is kurva jó, nagyon hangulatos. Biztos, hogy a film brutál lesz.

Alex Mahone 2011.12.15. 17:43:49

@totorohun: azé' nehogy már ne olvashassak azt, amit szeretnék, mert a pofám még ne adj Isten, le talál szakadni. Egy kurva szóval nem állítottam, hogy az Expendables paródiának készült. Nem, omázsnak készült, viszont a koncepción kívül ez sehol nem látszik. Vérgáz eksönfilm lett a nyolcvanas évek trendjeit összemosva. Izomagyú főhősökkel, akik köbö annyira árnyaltak, mint "a mai nyálas generáció" olyannyira megvetett tinibuzijai. Faék sztorival, ami akkor, abban az időben pont elégnek számított. Viszont a film harminc évet késett, épp ezért mai szemmel szinte élvezhetetlen. Aláírom, hogy múltidézésnek jeles - és itt igazat adok Vészmadárnak -, de akkor ne úgy reklámozzák már, mint a kibaszott megváltót. Csak azért, mert a lassan járókeretes tesztoszteronszörnyetegek gyűjtőhelye az egész cucc.
Amúgy nem azért jöttem ide, hogy beszólogassak a kemény magnak, csupán bátorkodtam Bucbuc mellé állni, ha már elkezdte osztani a krémje. És nehogy már én legyek lebaszva, mikor egy ilyen little2 nevezetű szájkaratés mindenfajta érvelés nélkül küld el a kurva anyámba tvájlájtot nézni!

nezezon12 2011.12.15. 17:44:11

Teljesen egyetértek veled little2.
Várom mint kisgyerek a karácsonyt. :D

ForgerON · http://filmdroid.blog.hu 2011.12.15. 18:17:33

@koimbra: Akkor már ketten várjuk ugyanazt az öreg Chucktól, meg nyilván még páran.. :)
Tényleg hangulatos lett, ez így jó ahogy van. Végre rájött a többi régi motoros is, hogy ezzel nem az önmaguk paródiái lesznek, hanem igenis van nem is kevés érdeklődő az effajta múltidézés iránt.

little2 2011.12.15. 19:21:03

@Alex Mahone: Az a probléma, hogy a klasszikus csőlátás esetét vonultatod fel. A hozzászólásodból kitűnik, hogy neked nem is az Expendables-el van bajod, hanem az akció műfajjal mindenestől. Innentől kezdve nem érnek semmit az érveid, hiszen egy komplett évtizedek óta jelen lévő zsáner létjogosultságát kérdőjelezed meg, ami nyilvánvalóan nevetséges. Neked van egy izlésed, amibe ez nem fér bele, de ahelyett, hogy hagyod a fenébe, idejössz fikázni, mintha elvárnád, hogy azért mert neked ez a véleményed, szégyellje mindenki magát, hogy egy ilyen filmet nem átall megnézni. Kb. látszik is a reakciókból, hogy mennyi értelme van az ilyen hozzászólásaidnak. Belerondítasz a rajongói társalgásba, de legalábbis támogatod azt aki ezt teszi, és akkor csodálkozol, hogy nem túl szívélyes reakciókat kapsz?? Ha direkt a negatív hangulatot akarod gerjeszteni, akkor legalább ne játszd a sértődöttet,ha valaki visszaszól. Másik megoldás, hogy eleve nem kezdesz bele. Ha nem tetszik a film, azt persze lehet jelezni, de lehet úgy is, hogy az ne akarjon egy rajongó rögtön elküldeni az anyádba. Mutatok egy példát: Nekem ez a film nem tetszett. Szerintem az akciófilm az már egy idejétmúlt műfaj, ezért biztos, hogy nem fogom ezt megnézni a moziban, stb. Látod? Ha valami ilyesmit írsz akkor nem sértődik meg senki, és a véleményedet is elmondtad. Ehejett ráteszel egy lapáttal és vagy fél tucat komoly rajongótáborral rendelkező akciósztárt kezdesz leszólni egy olyan hírnél, ahol sejthetően többen vannak ezen sztárok munkásságának rajongói.
Ilyen körülmények között, ha támogatod a fos szintű kommentet, ne nézzél, ha fosként kezelnek.
Ez jó volt érvnek?

szkristof92 2011.12.15. 19:37:49

Ugyan már emberek felesleges ez a szókarate. Akinek tetszett az első rész (mint pl nekem), az ezt is meg fogja nézni. Akinek nem, az ne nézze meg (és valószínűleg nem is fogja).
Ennyire egyszerű.

dutch 2011.12.15. 19:52:09

Gyerekek, a könnyem kicsodrult, és libabőrös a karom. Én háromszor annyit is fizetek érte, de ne kelljen erre is hónapokat várni itthon...a letöltés kizárva, ezt a mozivásznon kell megnézni.

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2011.12.15. 19:55:13

Abszolút felesleges egymásnak esni, meg lehet ezt beszélni normálisan is.
Egyébként sem tudja meggyőzni a két oldal.

desmondwallace · http://desmondwallace.wordpress.com/ 2011.12.15. 20:09:22

Az utolsó két másodperc...
Apám, mintha a Terminátor tért volna vissza.

Alex Mahone 2011.12.15. 20:41:50

@little2: csőlátás? Bajom van az akciófilmekkel? You, sir, are an asshole. Ha meg már folytatom a személyeskedést, amit elkezdtél, akkor akár ki is fejtem, hogy te egy pöcs vagy, aki semmit nem fogott fel abból, amit leírtam.
Again: közöm sem volt a fikázás elkezdéséhez, tisztelt fórumozó társam védelmére kelve kapcsolódtam be, mikor a te ártatlan rajongói hadad a torkának esett, mert - teljesen normális hangnemben, minden trágárság nélkül - kifogásolni merte ezt a filmtörténeti csodát.
Again: hülye vagy. Sehol nem kérdőjeleztem meg az akció zsáner létjogosultságát - vannak akciófilmek, amelyeket nagyon szeretek - de még a tisztelt Feláldozhatókét sem, csupán bátorkodtam kifejteni, hogy szerintem (SZERINTEM, te pöcs) megkésett, az általa képviselt eszme varázsa pedig megkopott. Ennyi. Kiemeltem, hogy múltidézés szempontjából jól teljesít. Elismertem, hogy az ellentábor egy tagjának igaza van.
Értelmes társalgás helyett pedig téged, egy igazi pöcsöt kaptam a nyakamba. Aki ráadásul képtelen felfogni, amit írok.
Szívesen megvitatnám a témát egy Expendables-rajongóval is - szociális valamint értelmi képességeimet egyaránt kompatibilisnek érzem erre a feladatra -, azzal az egy feltétellel, hogy ne akarja elvágni a verőereimet, ha a drága filmjét nem tudom vele együtt értékelni. Én szívesen elbeszélgettem volna erről a múviról egyébiránt bárkivel, szerény véleményem szerint az már nem az én hibám, hogy néhányan nem bírják feldolgozni, nem tetszhet mindenkinek minden.

Ja, és félreértés ne essék, akkor sem, ha nem tudod interpretálni a mondandóm, szóval inkább kiemelem a lényeget: ezt nem azért írom, mert a Feláldozhatók tetszett úgy, mint neked (egyébként szerintem a film nem szar. Az akciók kifejezetten ütnek. Csak szimplán nem ugrotta meg azt a bizonyos lécet.), és szerintem aki nem az én véleményemen van, az degenerált. Nem. Azért írok, mert egy személyeskedő, értetlen gyökér vagy, és egészen felidegesítettél, ezt pedig szerettem volna honorálni azzal, hogy lesüllyedek a te szintedre.
Mert minden emberi agynak kell néha egy kis kikapcsolódás.

A csúnyább szavakért pedig elnézést kérek a gyengébb lelkületűektől. Ezeket kompenzálandó van egy pár egész ügyes mondatszerkezeti fogás, valamint szakszó.

little2 2011.12.15. 20:47:20

@koimbra: Egyetértek azzal, hogy felesleges egymást szapulni. És az is nyilvánvaló, hogy nem tudjuk megváltoztatni egymás véleményét. Részemről ez nem is erről szólt, hisz nem arról akartam meggyőzni senkit, hogy jó a film, és nézze meg.

Pusztán azzal a viselkedéssel szemben fejeztem ki ellenérzésemet, hogy ha valakinek nem tetszik valami, és ezt az illető fáradságot nem kímélve, pejoratív stílusban még közkincsé is teszi , akkor az ellenérzéseket vált ki másokban, és aztán ez szépen elkezd eszkalálódni. Sokan ilyenkor indulatból, hisz sértve érzik magukat visszaírnak valami hasonló szintűt, és akkor az ilyen beszólogatók "jogosan" sértve érzik magukat, miközben tőlük eredt az első sértő megnyilvánulás. És ekkor aztán kezdődik az adok-kapok. Aztán végül mivel az ilyen negatív elemek nem ritkán tovább bírják szusszal, még meg is vannak győződve arról, hogy ők a erkölcsi győztesek, és aztán később kezdik elölről. Kismilliószor láttam már ezt lejátszódni a neten.
Ez egy számomra kedves oldal, nagyon nem szeretem ha ilyet látok, hisz ez a blog a film éltetéséről szól. Persze van negatív oldala is mindennek, de lehet az ilyesmit normálisan is megtárgyalni.
Én is szórtam már egy-két fricskát a Twilightnak meg a Transformersnek, de még véletlenül se szólom le azokat akiknek tetszenek ezek a filmek, és véletlenül se kezdem el osztani az észt kéretlenül, hogy márpedig ezek akkor is szarok!

Nézzen mindeki azt amit akar, írjon kommentet ahhoz ami tetszik, fejtse ki a véleményét NORMÁLISAN, ha valami nem tetszik, de ne kezdjen el kötekedni meg beszólogatni olyanokkal szemben akik más véleményen vannak.
Ez elméletileg nem lenne olyan nehéz, de a gyakorlat sajnos sokszor mást mutat. Úgy néz ki a net sehol nem tud mentes lenni a trollkodástól.

Azt meg én sajnálom a legjobban, hogy hogy ilyesmikről van szó egy ilyen sokak által várt film kommentjeiben.:(

Hogy a filmhez is hozzászóljak:
Ajánlom mindenkinek, akit érdekel, hogy nézze meg az első rész rendezői változatát. Rengeteg helyen van kisebb-nagyobb változtatás, még az egyesek által hiányolt karakterábrázolás is némileg mélyebben lett megoldva.

little2 2011.12.15. 21:07:52

@Alex Mahone: Nos, az első kommentemben szándékosan nem nevesítettem senkit. Annak szántam, aki magára ismer benne. Te magadat láttad az általam leírt jellemzésben. Ez ennyi.

Mint fentebb kifejtettem, a probléma nem azzal van, hogy mi a véleményed a fimmel kapcsolatban, vagy, hogy mit szeretsz és mit nem. Nyilván nem ismerem a komplex valós filmes ízlésedet, ezzel kapcsolatban messzemenő feltételezéseket tennem valóban hiba volt. EBBEN IGAZAD VAN.
Ez az idézet viszont tőled származik: "Attól, hogy a kivénhedt eksönsztárok csinálnak egy ugyanolyan filmet, ami már húsz-harminc évvel ezelőtt is szar volt, még az nem lesz önironikus és megmosolyogtató. Csak szar."
Ezzel a megjegyzéssek egyszerre szaroztad le ezt a filmet, a 20-30 ével ezlőtti filmeket, valamint a film összes szereplőjét. Kevéssé burkoltan pedig azoknak az ízlését, akiknek a film tetszett.
Ezt úgy látom semmiképpen nem akarod észrevenni, és felimerni, hogy ez nem helyes. Talán nem ártana ráébredned, hogy ha ilyeneket írkálsz, akkor szükségtelenül rossz érzéseket keltesz egyesekben.
Ezzel van a probléma, és csakis ezzel. A többi lényegtelen.

Bodyfiú 2011.12.16. 08:14:24

@Alex Mahone: az a járókeretes tesztoszteronszörny lebaszna neked egy olyant a konyhaasztal alatt pihegnél 2 órát...

Armida · http://armida.freeblog.hu/ 2011.12.16. 08:55:51

Az első rész remek volt, ez meg egyenesen szuper lesz. (Nem tudok elhatárolódni a Chuck Norris viccekről, ha ránézek, folyton eszembe jutnak.)
Nagyon várom.

Vészmadár · http://foxhole.blog.hu 2011.12.16. 12:29:41

@Alex Mahone: Minden személyeskedés nélkül, de áruld már el, hogyan függenek össze ezek?
Ezt te mondtad: "közöm sem volt a fikázás elkezdéséhez, tisztelt fórumozó társam védelmére kelve kapcsolódtam be, mikor a te ártatlan rajongói hadad a torkának esett, mert - teljesen normális hangnemben, minden trágárság nélkül - kifogásolni merte ezt a filmtörténeti csodát."

Namost bucbuc meg ezt mondta:
"Ez pont olyan fosnak néz ki mint az első.

Pedig lehetne több is azon túl, hogy ezek a szereplők. "

Szóval?
(véleményem szerint az első, és nem az utolsó mondata verte ki a biztosítékot. Szerintem meg a napfényben csillogó vámpírok, meg szőrtelenített mellkasú vérfarkasok a fosszar kategória, de ettől még tisztelem azt, akinek tetszik. És pl. nem böfögném a második/sokadik részért rajongók közé, főleg nem, ha az első rész után eldöntöttem, hogy ez nem kell nekem...)

Sanosuke 2011.12.16. 19:39:58

én stathamet kihagytam volna az első részből is.

ő sehol nemvolt a annak idején.

kútúrét sem ismerem, filmben eddig nem láttam.

hamsworth meg túl fiatal még.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2011.12.16. 20:04:52

@Sanosuke: statham nekem se világos, mit keres ott...

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2011.12.16. 20:23:48

@doggfather: Gondolom Stallone terve az első rész esetében annyira nem jött be, mivel ha belegondolunk alig akadt olyan, aki elsőre igent mondott neki. Így besorozott másokat. A folytatásra már valamivel többen jöttek, de azért a jelenkor keményfiguráit sem hagyta ki. A következő részbe már talán Dudikoff vagy Dacascos is benne lesz Rockkal.
süti beállítások módosítása