Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Box Office: Hipervándor az első helyen

2008.02.17. 20:52 koimbra Szólj hozzá!

Hétvégi amerikai mozis bevétel becslések

Első helyen nyitott a Hipervándor (Jumper). Már csütörtökön bemutatták az új filmeket. A kritikák lehúzzák, 27,2 milliót hozott, csütörtökkel együtt 33,8 milliója van. 85-ből készült.

Második helyen áll Step Up the Streets. A kritikák 28 %-a pozitív, imdb-n sem áll jól. 19,6 milliót dolcsit költöttek rá a nézők, összesen pedig 26,2 milliót. 35 milliós a költségvetés. A negatív vélemények ellenére ez is pozitívan fog zárni.

A The Spiderwick Chronicles a harmadik helyen kezdett 19 millával, összesen 21,3-at gyűjtött össze és 90-ből készült. Elég gyenge eredmény.

Negyedik helyen áll a Fool's Gold 13 milliót sikerült becsörgetni a kasszákba e hétvégén. 42 milliónál jár épp Matthew McConaughey és Kate Hudson filmje.

Az Adam Brookás által rendezett Definitely, Maybe az ötödik helyen nyitott 9,6 millióval, a csütörtökkel együtt 12,8 milliója van. Elég gyengus ez is.

Martin Lawrence vígjátéka, a Welcome Home Roscoe Jenkins 8,9 millióval zárta ezt a víkendet. 29 millió az össz eddig, ez megint nem jött be Martin.

A Juno-t nem lehet kirobbantani a top 10-ből. 4,6 millió dollárt gyűjtött össze, ezzel együtt már 124 millánál jár. Szép egy 2,5 millióból készült filmtől.

Nyolcadik helyen áll Jack Nicholson és Morgan Freeman filmje (The Bucket List) 4,1 millióval, 81-nél jár. Még van benne erő a 90-es határ eléréséhez. Onnan pedig már csak egy lépés a 100. De ezt már nehezen tudná elérni.

A kilencedik helyen figyel a Hannah Montana/Miley Cyrus: Best of Both Worlds Concert Tour koncertfilm. Ahhoz képest, hogy a Disney csak egy hétig akarta vetíteni a mozikban jól hoz a konyhára, jelenleg 3,2 millió 685 moziban. 58 a végösszeg. Mi lett volna, ha több moziba is berakják?

George Romero's Diary of the Dead a 30. helyen nyitott 225ezer dollárral, limitáltan, 42 moziban mutatták be. Egy gyenge közepes eredmény.
Címkék: boxoffice

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr2343284

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása