Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Box Office: mamutok után elefánt

2008.03.16. 18:34 koimbra Szólj hozzá!

45 millió dollárral nyitott az élen a Dr. Seuss' Horton Hears a Who! mese Jim Carrey hangjával. Nem kétséges, hogy ez lesz az első film, amely ebben az évben Amerikában átlépi a 100-as határt. 85-ből készült.

Az i.e. 10.000 a második helyre csúszott, 16,4 milliót keresett, 61-nél tart. A 100 milliós határ elérésére nem túl nagy az esélye, pedig kellene, mivel 105-ből alkották.

A Never Back Down 8,6 millióval kezdett, ezzel a harmadik helyet kaparintotta meg. 20 millióba került az előállítása.

Martin Lawrence vígjátékára, College Road Trip-re 7,8 millió dollár értékben voltak kíváncsiak a mozilátogatók, ezzel együtt 24 millánál jár, 40 millió körül ez is befuccsol.

A Nyolc tanú (Vantage Point) szorgosan gyűjti a milliókat, ezen a hétvégén 5,4 millát szedett össze, 59,2 millió az eddigi végeredménye. 70 és 80 millió között lesz a végeredmény.

Jason Statham nem robbantott bankot a The Bank Job filmmel, de a rossz nyitás után nem esett nagyot a bevétele. 4,9 milliót termelt és 13,1 -nél jár éppen. Majd dvd-n...

A Doomsday bevétele sokaknak csalódást okozott. Csak 4,7 millióva tudott nyitni. 17 millió fontból készítették,nemzetközlieg hátha kapósabb lesz.

Nyolcadik helyen áll Will Ferrell kosaras vígjátéka a Semi-Pro. Már csak 3 milliót sikerült összegyűjtenie, amivel 29,8 milliója van. Bukta.

Natalie Portman és Scarlett Johansson kosztümös drámájára a The Other Boleyn Girl-re 2,9 millió értékben adtak el jegyet, így már 19,1 milliója van össze.

A Spiderwick krónikák már csak 2,4 millió dollárt tudott felmutatni ezen hétvégén, ezzel már 65,4 milliója van, 90-ből készült. Az USÁ-ban ez is bukta.

A Funny Games horror thriller 289 moizban szerény 520.000 dollárt tudott csak összekaparni.

Az R besorolású Sleepwalking dráma Charlize Theron, Woody Harrelson, Dennis Hopper főszereplésével csupán csak ötven ezer dollárt hozott 30 moziban. Elég kevés ez így is.
Címkék: boxoffice

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr60383468

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása