Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Indiana Jones koppintás: Temple of Skulls

2008.03.29. 10:11 koimbra 4 komment

Olykor készülnek olyan filmek, melyek más sikeres vagy ismertebb mozifilmek nevét igyekszik meglovagolni. Így küldték a tékákba az I am Omegát tavaly, ami az I am Legendre hajaz, vagy a 2012: Doomsday-t, ami a mozikban futó Doomsday-jel azonosítottak páran.

Na és ha már jön az Indy 4, miért ne dobjanak össze egy hasonló filmet, aminek a címe : Allan Quatermain and the Temple of Skulls.

Mellesleg egy hasonló figura már szaladgált a vásznakon a 80-as években, Allan Quatermain néven, akit Richard Chamberlain alakított, mellette pedig Sharon Stone feszített.

Április 29-én mutatják be ezt a koppintást

Allan Quatermain and the Temple of Skulls trailer

Címkék: koppintás

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr97401666

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tom Keller · http://tomkeller.blog.hu 2008.03.29. 22:35:27

Az fix, hogy az Indy hype-ot akarják meglovagolni, de azt is fontos megjegyezni, hogy Indy figurája leginkább Quatermain figuráján nyugszik, ez már 1885 óta létezik , amúgy még Sean Connery is játszotta ezt a szerepet a 2003-as A szövetségben.

Ennél a filmnél már csak az a Carter dokis(Noah Wyle) Titkok könyvtára filmek rosszabbak.....

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2008.03.29. 22:40:23

Azt hiszem régen láttam a Chamberlaineset, az nem volt rossz akkor. A Sean Connerys film nekem nagyon tetszett, bár ha jól rémlik a kritika lehúzta, meg Connery és a rendező is összebalhézott. A Titkok könyvtárát végigszenvedtem, de az elég szörnyű volt. Nagyon...és ebből lett sorozat, mit meg nem etetnek a néppel..

Tom Keller · http://tomkeller.blog.hu 2008.03.29. 22:53:49

Még egyszer megnézve ezt a trailert , hát ez nagyon zs-kategoria, vagy még az se, inkább ilyen amatőr fan fiction film.... lövéshangok meg a vulkán kitörés, rotflmaocetung:D

Nsane 2008.03.30. 09:03:24

Veletlenul megneztem "ezeknek" egy filmjet. Abban ugyanaz a jelenet benne volt mint ebben a trailerben amikor egy kupola elott omlik ossze egy hid szeru dolog, illetve a vulkankitores is onnan van egy az egyben. Tehat nem eleg hogy szar csinalnak, meg ugyanazt a szart tobbszor fel is hasznaljak. Shit-recycling-foreva!
süti beállítások módosítása