Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Csak egy maradhat

2008.05.21. 11:46 koimbra 2 komment

A Hegylakó 1986-ban az USÁ-ban ugyan megbukott, de Európában szép sikert ért el, aztán dvd-n is jól ment, Christopher Lambert ezekben az időkben még ismert névnek számított. A film aztán még megért 3 gyatra folytatást, egy sorozatot és néhány dvd-n/videón kiadott filmet. Sokan ezen művek láttán a hajukat tépték, még többen nem értették, hogy cseszhették el, hogy térhettek el ennyire az első résztől, hisz a folytatások egyre inkább úgymond tojtak az előző részre.


A Summitt Entertainment tulajdonában vannak a Hegylakó jogai és újrafogatná, újrakezdené az egészet. Rosszabb már úgyse lehet, a frissítés meg talán jót tesz neki, mind mondjuk a Batman esetében. Art Marcum és Matt Holloway a Vasember forgatókönyvírói írják majd az új Hegylakót.
Címkék: remake miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr34480281

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gibson44 · http://nagyfonok.blog.hu/ 2008.05.21. 14:50:25

Ez jól hangzik.Hogyha nem mennek át (nagyon) pénzhajhászba akkor akár egy normális filmet/filmeket is összehozhatnak.Na meg a mai technikával a látványra sem lenne (remélhetőleg) panasz. :-)))

Hanaiwa 2008.05.21. 17:24:04

A Hegylakó első része még azok közé a filmek közé tartozik amik igencsak nézhetőek a mai mezőnyben is..és pont erről jut eszembe hogy börtönbe kéne vágni azt aki a dvd-kiadás magyar szinkronját csinálta
süti beállítások módosítása