Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Nem vénnek való szerződés

2008.09.08. 11:01 koimbra Szólj hozzá!

Tommy Lee Jones beperelte a Paramount stúdiót, mivel szerinte nem kapta meg az őt illető részesedést a Nem vénnek való vidék után, ami 10 millió dollár. A színész szerint a stúdiót nem teljesítette a szerződésben leírtakat.

2006 április 3.-án írta alá a szerződést Jones, amiben az kellett volna, hogy legyen, ha sikeres lesz a film, akkor részesedést is kap majd ebből. A Nem vénnek való vidék Amerikában 74,2 millió dollárt hozott a mozikban, nemzetközileg ehhez még 86,5 millió társult, tehát összesen jó 160 milliót hozott a konyhára a produkció, no meg jó pár díjat is, köztük 4 Oscart.

A Paramountnál viszont azt mondják, hogy egy kis hiba csúszott a szerződésbe, így Jones csak a videó/dvd forgalmazásból befolyó bevételekre vonatkozik, csak ezután kaphat részesedést. Jones szerint a stúdió tudott erről és nem szóltak neki, a színész most szakértőkkel vizsgáltatja meg a szerződést.

Címkék: nem vénnek való vidék

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr94653511

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása