Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Heti bemutatók

2008.09.25. 02:02 koimbra Szólj hozzá!

Indul a moziünnep!! 10, azaz tíz darab új film érkezik a magyar mozikba.

Hívatlanok (Strangers): Kristen és James estéje nem alakul éppen túl jól, kicsit összevesztek. A bajt csak tetézi, hogy néhány maszkos egyén zaklatni kezdi őket. Főszereplők: Liv Tyler és Scott Speedman. A film sikeres lett, folytatása majd érkezik.
Erre tuti elmegyek, estére valami iromány is várható róla
Poszter és előzetes

A Tiltott Királyság (The Forbidden Kingdom): egy harcművész rajongó tini visszakerül a múltbéli Kínába, ahol a Majomkirály kiszabadításában segítkezhet. Jackie Chan és Jet Li közös filmje.
Ezen is ott leszek
Poszterek
Előzetes

A halállista (The Death Note): japán manga alapján készült. Light Yagamit.megtalálja a Halálisten füzetét, amelybe ha leírják valakinek a nevét, az hamarosan el is halálozik, a srác pedig bűnözők neveivel írkálja tele, a rendőrség a titkozatos L-lel az élen a nyomozni kezd utána.
Mondták páran, hogy csak úgy érdemes megtekinteni, ha már előtte a rajzfilmsorozatot megnézte valaki, én azonban erre is elmegyek.
Előzetes

MR 73: Justine (Olivia Bonamy) szüleit brutálian megölték, az gyilkos lecsukták, de újra szabadlábra kerül. Egy zsaru (Daniel Auteuil) áll a nő mellé a nehéz napokban.
Előzetes

A zóna (The Zone): mexikói dráma, thriller. Mexikóvárosban található egy zárt terület, ahova néhány fiatal bemászik lopás céljából , de a lakók elszántan védik tulajdonukat.

Ben X (Ben X): belga-holland dráma. Ben autista, osztálytársai kicsúfolják, észjakánként a videójátékok világába menekül.

Házi kedvencek (Tierische Liebe) 1995-ös osztrák dokumentumfilm.

Tudod, hogy van ez Jézus (Jesus, Du weisst): osztrák dokumentumfil, hat hívő más-más templomban osztja meg Jézussal a gondjait.

Import/Export (Import/Export): osztrák dráma. Olga Ukrajánban mindent feladva Ausztiába utazik, Paul biztonsági őr Ausztiában, mostohaapjával Keletre indul.

Zöld hentesek (De grønne slagtere): dán fekete komédia. Bjarne és Svend saját hentesüzletet nyitnak, de a bolt nem megy, egészen addig, míg Svend ki nem talál egy újfajta ételt.

Címkék: néznivaló

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr16679362

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása