Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Heti néznivaló

2008.10.02. 03:45 koimbra 2 komment

8 új alkotás tekinthető meg a magyar mozikba a mai naptól

Sasszem (Eagle Eye): Jerry (Shia LaBeouf) rejtélyes telefonhívásokat kap egy idegentől, aki különböző utasításokat ad számára.
Előzetes

A meztelen dobos (The Rocker): A meztelen dobos története: Fish a Vesuvius bandában játszott, de aztán kitették a szűrét a csapatból, ami aztán be is futott azonnal. Jó pár év múlva újra dobolhat, méghozzá gimis unokaöccse zenekarában, mivel azoknak a dobosa nem tud jelen lenni a fellépésen. A show-t megmenti Fish, aztán tönkre is teszi. Azonban ők hárman együtt elhatározzák, hogy nagy rockzenész karriert fognak befutni.
Előzetes

A nyomozó: magyar krimi. Malkáv Tibor (Anger Zsolt) munkája kórboncnok, egy félszemű idegen nagy összeget kínál számára, ezért meg kellene ölnie valakit.

Kánikula (Hundstage): Bécs külvárosaiban játszódik a történet, a nagy kánikulában hat történet bontakozik ki.

A Hullám (Die Welle): német dráma, Rainer Wenger középiskolai tanár Hullám néven egy közösséget hoz létre a diákjaival és diktatúrák működésének mechanizmusait kívánják modellezni.

3 osztrák dokumentumfilmet is bemutatnak: Tervezett veszteség, A kebelbarát, Modellek 

Címkék: néznivaló

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr82691023

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kóczy · http://koczy2.wordpress.com 2008.10.02. 10:39:27

"A Sasszem"-re meg "A Nyomozó"-ra kíváncsi vagyok. Előbbit tavasszal majdnem megnézhettük a Dunántúli Amatőrfilm Szemle egyik programjaként, de aztán nem jött össze akkor...

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2008.10.02. 10:47:12

Én a Sasszemre elmegyek majd hétvégén, A meztelen doboson pedig gondolkodom:)
süti beállítások módosítása