Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Cronenberg a hidegháborúban

2008.10.09. 04:16 koimbra Szólj hozzá!

A Bourne trilógia sikere után nem kellett sokat várni, hogy bejelentsenek egy új filmtervet, amely a szerző könyvén fog alapulni. Még tavasszal jelentették be a Matarese-klán  kémregény is a vásznon fogjuk látni, a főszereplő is megvolt akkor már, méghozza Denzel Washington személyében, rendező akkor még nem volt, de David Cronenberg személyében most meglelték azt, aki a produkciót ledirigálja.

Michael Brandt és Derek Haas írják a forgatókönyvet, ők korábban közösen írták a Börtönvonat Yumába és a Wanted szkriptjét. A történetben egy amerikai és egy orosz ügynök összefog, hogy leleplezzen egy világméretű összeesküvést. A forgatás jövőre kezdődik. Ludlum írt folytatásokat is a regényhez, szóval ha a film sikeres lesz, jöhet a többi, bár félő, hogy a Bourne-höz hasonlóan itt sem ragaszkodnak a könyvhöz túlságosan.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr27704224

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása