Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Jamie Foxx pszicho-thrillerben

2008.10.09. 14:21 koimbra 3 komment

Jamie Foxx Gerard Butlerrel együtt egy pszicho-thrillerben, a Law Abiding Citizen-t Frank Darabont (A köd, Halálsoron) fogja rendezni. Kurt Wimmer (Ultraviola, Equilibrium ) írja a forgatókönyvet. A női főszereplő pedig Catherine-Zeta Jones lesz a pletykák szerint

A történet szerint Foxx lányát és feleségét megölik, de a tettesek szabadlábra kerülnek, ezért Foxx bosszút esküszik és saját maga áll bosszút az elkövetőkön, ezen felül célpontja lesz még az államügyész (Butler) is, akinek köszönhetően a bűnösök nem nyerték el méltó büntetésüket.

Butlernek ezzel együtt jövő év végéig 6 filmet készít, ezen felül a RocknRolla vár startra készen, október végén küldik a mozikba Amerikában. Foxx kevésbé elfoglalt, csak egy produkcióban lesz látható a közeljövőben Robert Downey Jr. oldalán, a The Soloistban.

Update: Darabont helyett F. Gary Gray lesz a rendező.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr45705107

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kóczy · http://koczy2.wordpress.com 2008.10.09. 16:31:47

Jamie Foxx és Gerard Butler neve jól cseng, mellette még Frank Darabont mint rendező, és Kurt Wimmer mint forgatókönyíró, ez valóban nagyon ígéretesen hangzik.

inmfc · http://calacitra.blog.hu 2008.10.09. 22:43:39

jó színészek, egy kicsit sablonos sztorival, meg egy jó rendezővel, várjuk ám, hogy mi lesz a vége... ami feltűnő, hogy hát Butler mostanság nagyon foglalkoztatva lett, eddig nem estem hanyatt tőle, talán majd ezután többet tesz le az asztalra, remélem...
süti beállítások módosítása