Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

A majmok bekeményítenek

2008.11.04. 12:29 koimbra 3 komment

1968-ban mutatták be A majmok bolygója klasszikust Charlton Heston főszereplésével. A film sikeres lett, készült is még hozzá 5 folytatás. 2001-ben Tim Burton levezényelte a 68-as produkció újráját, ez is sikeres lett anyagilag, bár a nézők és a kritikusok sem kedvelték.

A Fox stúdió új feldolgozáson töri a fejét, a projekt neve Genesis: Apes, ami az 1973-as A majmok bolygója IV. - A hódításon alapulna.  Ennek története: Nem sokkal a beszélő majmok kivégzése után a gorillák és a csimpánzok rabszolgaként kénytelenek az emberek mellett szolgálni. Időközben felnőtt Zira és Cornelius gyermeke, aki egy cirkuszban talált menedéket. Ceasar (Roddy McDowall) kilétére azonban hamarosan fény derül, s veszélybe kerül az élete. Menekülés közben döbben rá, csak úgy maradhat életben, ha a fejlettebb intelligenciájú majmokat gazdáik ellen fordítja. A karizmatikus, emberi intelligenciával rendelkező Caesar a fellázított majmok seregével támadásba lendül az emberiség ellen. (kritikustomeg)

Az új filmben egy genetikábal foglalkozó tudós kísérletezget, ennek eredménye egy intelligens és beszélni tudó majom, melyet Ceasernak nevez el. A tudós haza is viszi, majd ahogy telnek az évek a majom felnő és szivesen leigázná az embereket

A forgatókönyvet Rick Jaffa and Amanda Silver írja, de az még korántsem biztos, hogy ebből film is lesz.

Címkék: remake miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr44749177

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

lowfast · http://lowfast.blog.hu 2008.11.04. 15:17:50

"Tim Burton levezényelte a 68-as produkció újráját, ez is sikeres lett, bár a nézők és a kritikusok sem kedvelték."

És ezt így hogy? :) Mármint anyagilag lett sikeres mindezek ellenére?

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2008.11.04. 15:20:58

Anyagilag, úgy értettem...
Csak a bevétel számít:)

csenty · http://www.filmkviz.hu 2008.11.04. 16:12:53

Nem tudom mi értelme van egy filmből 2-nél több részt készíteni. Akinek az első tetszett, az úgyis azt mondja, hogy a többi már nem volt jó.
Kíváncsi vagyok mi lesz belőle...
süti beállítások módosítása