Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Conan 2010-ben

2008.11.09. 21:58 koimbra 2 komment

Update. Ratner cáfol, először a Beverly Hills-i zsarut készíti el.

Brett Ratner neve egy rakás projekttel kapcsolatban merült fel, a Guitar Hero-t ő fogja ledirigálni, emlegetett még egy Joker filmet , előtte mondogatott néhány sort a Superman filmtervéről. Hugh Hefnerről, a Playboy megalapítójáról is forgatnának egy alkotást, Ratner neve merült fel, mint  rendező. Az szinte biztos, hogy ő készítheti el Axel Foley negyedik mozis akcióját, előtte azonban még leforgatja a Conan remake-jét.

A forgatókönyvet Joshua Oppenheimer és Thomas Dean Donnelly írták, most éppen Ratner elképzeléseivel egészítik ki a szkriptet. A forgatás Bulgiáriában zajlik majd, a büdzsé pedig 85 millió dollár lesz. 2010 elején várható a bemuató. A film elején egy csatamezőt láthatunk majd, ahol Conan megszületik.

Korábban a filmjogok a Warnernél voltak és a rendező székekben a Wachowski tesók ülhettek, de ahogy telt az idő a stúdió elesett attól, hogy elkészíthesse a Conant, jelenleg a Millenium Film és a Nu Images készítheti el a filmet. Ratner előtt John McTiearnant szerették volna, ha elkészítené a művet, a főszerepre pedig Gerard Butler volt esélyes, aztán Xaver Gens volt a kiszemelt rendező. Mike "Titan" O'Hearn néhány hónapja azt mondta, hogy behívták meghallgatásra a szereppel kapcsolatban, azóta sem mondtak semmi újat. Az úriember az American Gladiator sorozatban szokott feltűnni.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr6759457

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hanaiwa 2008.11.10. 05:33:07

McTiernan jó lett volna, Wachowski tesók is biztos valami egyedit hoztak volna létre...de Brett Ratner:(
Az az ember vágta haza a jó kis X-men filmeket a harmadik gagyi résszel

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2008.11.10. 09:28:01

Szerintem jó volt az X-Men 3, nem volt vele baj, de a Rozsomák vs Bulldózet csata rövid volt és nem is volt harc, csak verés
süti beállítások módosítása