Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Beyonce Csodanő akar lenni, McG pedig megrendezheti

2008.11.10. 10:53 koimbra 2 komment

Lezajlott az elnökválasztás, a Fehér Házba néger elnök került. Itt lenne az idő egy fekete szuperhősre is? Volt már rá példa, Halle Berry alakíthatta a Macskanőt, az eredmény totális kritikai és anyagi kudarc, aztán itt volt Shaquille O'Neal az Acélzsaruban, ami még rosszabb fogadtatásban részesült, mint a Berry képregényfilmje. Néhány hete Will Smith neve merült fel Amerika kapitány szerepére, azóta megcáfolták a hírt. A Hancock viszont szép siker volt. A Fenegyerekben a Vezér is négerré vált, sőt a Vasemberben Samuel L. Jackson volt Nick Fury (bár az Ultimates képregényekben valóban néger a karakter).

Beyonce Knowles nem is oly rég azt mondta, hogy szeretne egy szuperhős filmben szerepelni, a legjobb pedig az lenne, ha ő lehetne az Amazon Hercegnő. Nagyon jó és okos döntés lenne, ha megkapná a szerepet, épp itt lenne az ideje a néger szuperhősöknek. Állítása szerint már találkozott is a DC Comics és a Warner embereivel egy kis beszélgetésre ezzel kapcsolatban.

A pletykák szerint a stúdió McG-t szeretné látni a rendező székben. McG jelenleg a Terminator negyedik részével van elfoglalva. Korábban már szóba jött a neve a Supermannel kapcsolatban, végül Bryan Singer rendezhette meg. Egy ideig pedig esélyes volt, hogy ő dirigálja majd a The Loserst.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr96760048

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

FayeFaye 2008.11.10. 12:46:24

Es Wesley Snipes, mint Blade? :P

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2008.11.10. 17:08:56

A Blade harmadik részét is már elcseszték, leginkább azért, mert engedték Goyert rendezni.
süti beállítások módosítása