Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

State of Play poszter

2009.01.30. 10:35 koimbra 1 komment

Russel Crowe oknyomozó újságírót alakít, aki éppen egy fiatal nő meggyilkolás ügyében szaglászik. A csaj egy politikusnak (Ben Affleck) dolgozott. A State of Playt Kevin Macdonald (Az utolsó skót király) készítette.

Címkék: poszter state of play

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr69911905

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

FayeFaye 2009.01.30. 15:31:22

Az eredeti sorozatot (es a Shameless elso evadat, szinten Paul Abott-tol) csak azert kezdtemel nezni, mert jatszik benne James McAVoy - es egy idoben mindent megneztem, amiben csak 5 percre is feltunt:P - de teljesen beszippantott, egyszeruen zsenialis TV. Remelem a film is hozza ugyanezt a szinvonalat; a rendezo biztato, bar a tortenet, mint film nem tul eredeti, a forgatokonyv Aaron Sorkinnak valo feladat lett volna...es McAvoy is eljatszhatta volna ujra a sajat szerepet.
süti beállítások módosítása