Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Tom Hanks a Vatikánnak segít

2009.02.11. 23:06 koimbra 6 komment

Az Angyalok és Démonok előzménye lesz a Da Vinci-kódnak. Langdon szimbólum prof (Tom Hanks) a Vatikánnak segít majd. Nem olvastam a könyvet, de valószínűleg jó pár rejtélyt kell megfejtenie mire az igazságra fény derül. Egy biztos, ez is megasiker lesz.

Címkék: trailer angyalok és démonok

Elköltöztünk: filmdroid.hu

Brad Pitt náci skalpokat akar, Hiter őrjöng

2009.02.11. 22:58 koimbra 4 komment

Alább látható Quentin Tarantino második világháborús filmjének a teasere, Brad Pitt kicsit furán beszél, csapatával nácikat mennek halomra ölni. Először Cannes-ban debütál a film, mi magyarok csak augusztus 20.-án láthatjuk. A produkció magyar címe Becstelen brigantyk.

Címkék: trailer inglourious basterds

Elköltöztünk: filmdroid.hu

Norvég horror

2009.02.11. 13:56 koimbra 2 komment

A Dead Snow után megint egy norvég horror érkezik, a címe Hidden, jónak ígérkezik, de előtte jó lenne már ha a kis hazánkba is eljutna a náci zombis horror.

Címkék: trailer

Elköltöztünk: filmdroid.hu

Hírek ömlesztve

2009.02.11. 13:52 koimbra Szólj hozzá!

-Werner Herzog (Hajnali mentőakció) David Lynch produceri felügyelete alatt vág bele a My Son, My Son, What Have Ye Done pszichothrillerbe, amely megtörtént esetet dolgoz fel. A főbb szerepekre Willem Dafoe, Chloe Sevigny, Michael Pena, Brad Dourif szerződött le. A sztori egy San Diego-i…

Címkék: miújság

Elköltöztünk: filmdroid.hu

Halloween 2. teaser poszter

2009.02.11. 10:58 koimbra Szólj hozzá!

Jött még egy Halloween teaser poszter, érdemes összevetni az előzővel, ezek szerint a következőnél bár balra fog nézni ez a maszkos jóember.

Címkék: halloween poszter
süti beállítások módosítása