Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Nem lesz hiány Philip K. Dickből

2009.02.25. 15:35 koimbra Szólj hozzá!

Philip K. Dick az egyik legismertebb és legelismertebb sci-fi író, Hollywood is olykor készít műveiből filmváltozatot. Láthattunk már jobb és rosszabb próbálkozásokat, az Emlékmás vagy a Szárnyas fejvadász klasszikus lett, a Különvélemény kasszasikerré vált, míg a Next megbukott. A The Adjustement Bureau sci-fi love story is a szerző egyik novellája alapján készül, a főszerepre sikerült megnyerni Matt Damont. A forgatókönyvet George Nolfi írja (Bourne Ultimatum) és ő maga is rendezné a filmet, a hírek szerint nem az alkotás nem fog teljesen ragaszkodni a novellához, tehát szerintem csak nyomokban fog hasonlítani hozzá. A forgatás nyáron indul.

Nem csak ezt az egy film várható a közeli jövőben, amely Philip K. Dick írásain alapszik. Idén lesz látható a Radio Free Albemuth sci-fi dráma és a The Owl in Daylight, amelyben Paul Giamatti fogja alakítani magát a szerzőt és 2012-ben érkezik a King of the Elves animációs film.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr48965426

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása