Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Rövid hírek

2009.06.03. 12:56 koimbra 2 komment

- X-Men 4 helyett mindenféle spin-offot készítenek, az X-Men: First Class  pár éven belül befut. Anna Paquin, aki az első három filmben Vadócot alakította, azt mondta, hogy ő is benne lesz ebben a produkcióban és nagyon reméli, hogy végre jut valami akciójelenet is számára.

- Remake lesz az Emlékmásból, a forgatókönyvet Kurt Wimmerre bízták, a nevéhez olyan filmek kapcsolódnak, mint az Equilibrium  vagy az Ultraviola. A történetről még nem lehet tudni semmit, csak azt, hogy modernizálják a sztorit.

- Folytatása lesz a Haunting in Connecticut horrornak, az első rész 55 millió dollárt hozott Amerikában. A sequel címe Hauntin in New York és a 2006-ban a Discovery Channelen bemutatott A Haunting: The Diabolical dokumentumfilmen fog alapulni. Ha ez is sikeres lesz, akkor jön a harmadik felvonás,  aminek a címe Haunting of Georgia lesz.

- Szintén szó esett már a blogon a Karate kölyök remake-jéről. Ugye a főszerepre Will Smith fiát, Jadent szerződtették, Jackie Chan pedig majd oktatja őt. A film címe is megváltozott, Kung Fu kölyökre nevezték át.  Jaden anyját Benjamin Button nevelője, Taraji P. Henson alakíthatja.

- James L. Brooks új romantikus vígjátékához Paul Rudd, Reese Witherspoon és Owen Wilson már leszerződött. Bill Murray-vel is tárgyaltak a film kapcsán, aki állítólag szívesen benne lett volna a produkcióban, de még mindig nem adott végleges választ, a forgatás pedig heteken belül elkezdődne. Ezért helyette gyorsan felvették a kapcsolatot Jack Nicholsonnal, aki igent mondott. Hiába no, 3 Oscar-díja közül kettőt olyan filmért nyert, amit Brooks irányított.

- Britanny Murphy karakterét kiírták (azaz Sly írta ki) a The Expendables forgatókönyvéből.

- A Jackass veterán Knate Gwaltney forgatókönyvéből készül a Kidnap akció-thriller, John Moore (Max Payne) rendezésében.  A történet szerint egy bevásárlóházból elrabolják egy nő fiát, aki az elkövetők nyomába ered. A produkció kapcsán az Elrabolvát emlegették.

- Winona Ryder azt mondta, hogy el fog készülni a Gyilkos játékok (Heathers) második része. Néhány évvel ezelőtt szintén mondott hasonlót, de az eredeti film rendezője és forgatókönyve azonban azt nyilatkozták, hogy a sequelre ne számítson senki, soha nem fog elkészülni.

- Javier Bardem leszerződött a Tőzsdecápák folytatására, ő lesz a gonosz figura a történetben. Michael Douglas visszatér, Shia LaBeouf pedig a lányának a férje lesz. 2010 februárjában mutatják be.

- Az aintitcoolon látható a Pókember 4 és a Vasember 2 teaser posztere. Remélhetőleg majd érkezik a nem fényképezett változat hamarosan.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr841161064

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

VVega · https://debugme.eu/ 2009.06.03. 19:58:56

"...forgatókönyvet Kurt Wimmerre bízták, a nevéhez olyan filmek kapcsolódnak, mint az Equilibrium vagy az Ultraviola."

A "színvonal" garantált :DDD

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2009.06.03. 21:22:11

@VVega: Az Equilibrium szerintem nagyon jó volt, az Ultraviolát mindenki fikázta, nekem az is tetszett.
süti beállítások módosítása