Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Rövid hírek

2009.06.08. 21:35 koimbra Szólj hozzá!

- Cam Gigandet (Alkonyat) szerepet vállalt a Priest képregény filmváltozatában, a rajzolt változatban a vérszívók és az emberek már évszázadok óta harcban állnak egymással. Gigandet egy fiatal seriffet alakít, aki részben vámpír. Paul Bettany pedig egy harcos papot alakít, mikor vérszívók egy csoportja elrabolja az unokahúgát a nyomokat kötetve utánuk indul. Gigandet segít neki, a csaj ugyanis az ő szerelme volt.

- A Transformers 2 IMAX változata hosszabb lesz, több robotharcot mutatnak majd be.

- Javier Bardem lehet az egyik szereplője az Eat, Pray, Love-nak. A produkcióban Julia Roberts amolyan önfelfedező túrára indul, aminek a végén megismerkedik Bardemmel és egymásba szeretnek.

- Neil Patrick Harris két filmre is aláírt, az egyik a Beastly, ami egy modern Szépség és a Szörnyeget feldolgozás lesz. Harris egy vak oktatót játszik. Vanessa Hudgens lesz a szép nő, Mary-Kate Olsen pedig a főhőst átkozza el. Az imdb horrorként tünteti fel, korábban romantikus filmnek írták le.
A másik produkció The Best and the Brightest lesz, a történet középpontjában pedig egy házaspár áll, akik New Yorkba költöznek, a férjet pedig Harris alakítja.

- A Shrekben megismerhettük a Csizmás Kandúrt, 2012-ben fogják bemutatni azt az animációs filmet, amiben már a macsek lesz a főszereplő. Nem fog visszatérni egyetlen karakter sem, mivel ez egy eredettörténet lesz, azaz még jóval azelőtt fog játszódni, hogy a Kandúr találkozott volna az Ogrével.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr711171406

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása