Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Rövid hírek, képek, videók

2009.06.22. 13:41 koimbra 1 komment

- Angliában és Japánban már bemutatták be a Transformers: A bukottak bosszúja filmet. Az angoloknál 14 millió (72 %-kal kezdett jobban, mint az első rész), a japánoknál pedig 6 millió dollárral (13 %-kal indított jobban az első résznél) nyitott.

- Ma kezdődött volna a Moneyball forgatása, amit Steven Soderbergh forgatott volna le Brad Pitt-tel a főszerepben, de a stúdió leállította a filmet.  A stúdió fejese, Amy Pascal elolvasta Soderbergh és Steven Zaillian új forgatókönyvét, ami már nem tetszett neki, sokkal jobb volt a régebbi változat szerinte. A direktor vagy átviszi a produkciót egy másik stúdióhoz vagy újraírja a szkriptet.

- 10,7 millió dollárral kezdett Japánban a Terminátor: Megváltás, ez a legnagyobb nyitásnak számít az országban, az eddigi csúcstartó az Indiana Jones negyedik része volt  , Kínában 9 millióval startolt el a film, ami az egyik legnagyobb kezdésnek számít a nem-kínai nyelvű alkotások közül.

- Charles Gibson eddig speciális effektekkel foglalkozott (Babe, Karib-tenger kalózai), ám ő is rendezésre adta a fejét. A kinézett produkció a The Goblin lenne, a sztori pedig egy olyan családról szól, akik új helyre költöznek, de egy ott tanyázó manó nem látja őket szívesen.

- Michael Papajohn visszatér a Pókember 4 részébe, a színész Peter Parker nagybácsijának a gyilkosát alakította. Papajohn nem árulta el, hogy miféle szerepe lesz a filmben, úgy fogalmazott, ha elmondaná valakinek, akkor azt meg kellene ölnie.

- Eredetileg úgy nézett ki a dolog, hogy idén láthatjuk majd a Vörös Szonja filmet, ám ebből semmi nem lesz idén, még a forgatás sem fog elkezdődni. A tervek szerint jövő év elején kezdődhetnék a felvételeket és télen meg is tarthatnák a bemutatót. A produkció eredettörténet lenne és egy Marvel képregényen fog alapulni. És hogy milyen lesz a figura? She's beautiful and sexy, and she kicks ass - mondta a producer Az alkotást Douglas Aarniokoski (Hegylakó 4) rendezheti.

- Az alábbi képen egy korábbi elképzelést láthattok Deadpool kinézetével kapcsolatban, korábban így képzelték el a képregényhőst a Wolverine filmben.

- Elvileg ma jön a teasere M. Night Shyamalan következő alkotásának az előzetese, ebből és a Beauty-ból láthattok egy keveset.

- Érdemes ellátogatni a District 9 honlapjára néhány érdekesség reményében.

- Shia LaBeouf a Transformers betétdalát, a The Touch-ot énekelné, de elakad.


- Három kép látott napvilágot az Avatar játékból, úgy néz ki annak elkészítése gyorsabban halad, mint a filmmé.

- Új kép érkezett a Sorority Rowból. Előzetes erre.

 

- Imago Mortis poszter, előzetes erre látható. A Faun labirintusa és az Árvaház producereitől és a [REC] fogatókönyvírójától. 

- És a végére egy hatalmas poén. Milyen lenne ha Peter Jackson rendezné meg a Hupikék törpikéket vagy mondjuk John Carpenter az Alfot?

Címkék: képben poszter miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr381200925

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Matheo · http://hobbymania.blog.hu/ 2009.06.23. 16:18:59

Ez az utolsó videó hatalmas...!!!! :)
süti beállítások módosítása