Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

DC képregények a vásznakon

2009.07.20. 10:30 koimbra 4 komment

A Marvel bejelentette már, hogy mely hőseit küldi hamarosan a mozikba, szóval itt volt már az ideje, hogy a rivális képregénykiadó, a DC is előrukkoljon valamivel.

Ezen a héten kezdődik a Losers forgatása Puerto Ricoban Sylvain White vezényletével. Befejezték a Jonah Hex-et, ezt jó egy év múlva, augusztus 6.-án láthatjuk majd. A Warner stúdió jelenleg forgatókönyvírókat keres az Adam Strange és az Aquaman filmekhez, ezeknek a producere Leonardo Di Caprio lesz, aki beszállt a cégével, az Appian Way-jel is a produkciókba. Az HBO sorozatában, a Törtetőkben az egyik főszereplő a történet szerint már szerepelt az Aquamanben és azt James Cameron rendezte, első hétvégéjén hozott is 116,8 millió dollárt, a folytatást Kevin Smith írta, Jake Gyllenhaal volt a főszereplője és Michael Bay dirigálta.

Egy ideje be van tervezve a Constantine folytatása, két Zöld Íjász projekt is fut, az egyik az eredettörténet lenne, a másik pedig börtönös sztorit követne.

Dan Mazeau írja a Villám forgatókönyvét, Ryan Reynolds lesz a főszereplője a hírek szerint. Reynolds egy másik DC képregényhős, a Zöld Lámpás ruciját is felöltheti, róla össze is dobott egy képet egy rajongó.

Lorenzo di Bonaventura és Mark Vahradian lesznek a producerei a Red-nek, a forgatókönyvet Erich és Jon Hoeber írta, jelenleg úgy néz ki, hogy Bruce Willis és Morgan Freeman lesznek a főszereplők.

Jön a Shazam film is, Peter Segal régóta csücsül a rendezői székben, könnyen előfordulhat, ha nem lesz hamarosan ebből semmi, akkor otthagyja az egészet. Szintén érkezik (majd valamikor) a Bizarro Superman, aminek a forgatókönyvét David Howard és Robert Gordon ír.

Tavaly indulhatott volna az Igazság Ligája forgatása, először a forgatókönyvírójk sztrájka miatt került veszélybe a film, aztán pedig a stúdió túl nagynak találta a büdzsét, majd végül már úgy nézett ki a helyzet, hogy Superman és Batman nem is lett volna benne a moziban, mivel a sztori szerint előbbit megölte Doomsday, utóbbit pedig kirúgták a Ligából. A Warner végül úgy döntötte, hogy a Marvelhez hasonlóan egyesével minden hősről készít egy filmet, aztán ha azok sikeresek lesznek akkor összeállhat a Liga.

Elvileg lesz majd Batman és Superman film is, de Christopher Nolan jelenleg mást csinál, az Acélember körül pedig sok a pletyka. Mark Millar tervéből se lett semmi, azóta kiderült, hogy ki volt az általa meg nem nevezett rendező, ő pedig nem más, mint Matthew Vaughn, akinek a Thor elképzelését vetette el a Marvel. Csodanő is valamikor tiszteletét teszi a vásznakon, a stúdió állítólag McG-t szeretné megnyerni rendezőnek (a poszter csak rajongói cucc).

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr691256100

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

freakin' · http://azutolsoakciohos.blog.hu 2009.07.20. 11:32:00

Hát szerintem iszonyat hülyén néz ki Reynolds ebben a zöld ruciban. Remélem, hogy a rendes kosztüm valamivel jobb lesz, mint ez a fanpicture.

foglaltnev 2009.07.20. 14:29:27

DC jöhet bármilyen mennyiségben. Green Lanter és Flash is jó lesz. :)

nyuszisz 2009.07.20. 19:46:58

@freakin': szerintem a szuperhős-jelmezek mindenkin hülyén néznek ki :)

ghavin 2009.07.21. 01:12:27

@nyuszisz: Én meg kiontanám Reynolds beleit,amiért a színész-pályát választotta. Héj, ez is egy vélemény :)
süti beállítások módosítása