Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Tili-toli: később jön Freddy és a Farkasember

2009.07.29. 11:02 koimbra Szólj hozzá!

Későbbre tolta a Warner stúdió a Rémálom az Elm utcában remake-jének a premierjét. Eredetileg 2010. április 16.-án érkezett volna a mozikba, ám ezt végül április 30-ra módosította.  Az eredeti időpontban már három film várakozik, a The Losers képregényfilm, a MacGruber vígjáték és a Nerveracker. 30.-án viszont eddig csak a Rémálom van eddig és ha sikerül úgy szépen nyitnia, mint a Péntek 13 új verziójának, akkor nem lesz gond a nyereséggel, különben is csak egy hete lesz rá, hogy kitombolja magát, hiszen akkor fut be a Vasember 2.

A sokat tologatott The Wolfman is 2010 február 6.-án  lesz csak látható. Eredetileg február 13.-án mutatták volna be a filmet, majd ezt később idén tavaszra (április 3) módosították, végül egy novemberi időpontot jelöltek ki. Először még arra hivatkoztak, hogy többet kell rajta munkálkodni, majd az utóforgatás miatt csúsztattak. A sok tologatás nem tesz jót egy film hírnevének, valószínű csúnya bukta lesz a vége.

Címkék: the wolf man a nightmare on the elm street

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr861275244

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása