Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Vámpírok és zombik után űrkalózok

2009.07.31. 14:11 koimbra Szólj hozzá!

Jó pár évtizeddel ezelőtt Kertész Mihály rendezésében mutatták be a Blood kapitányt, amelyet 5 Oscarra is jelöltek, a főszerepet pedig Errol Flynn játszotta. Ebben a filmben egy doktort bebörtönöznek, de a rá váró büntetés elől megszökik és kalóznak áll. Az új változat forgatókönyvét John Brownlow készíti, aki eddig minisorozatokat és tévéfilmeket írt.

Tavaly decemberben Philip Noyce (Férfias játékok) süppedhetett bele a rendezői székbe, de aztán jött Michael és Peter Spierg akik új ötlettel álltak elő, ezt pedig egy animációs filmmel prezentálták. A bemutató és az ötlet elnyerte a Warner és a producer tetszését, így végül rájuk bízzák a dirigálást. Az ötlet pedig a következő: a cselekményt az űrbe helyezték át.

Bill Gerber a film producere azt mondta, hogy ez a változtatás nem fogja érinteni a cselekményt, hűek maradnak az eredeti alkotáshoz. "Vannak dolgok, amivel nem csesztethet az ember csak úgy és még egy ilyen klasszikus sztorit nem talál csak úgy az ember." -mondta Gerber

A Spierg tesók 5 éve jelentkeztek a Zombik városa horrorral, jövőre pedig a Daybreakers vámpírfilmet láthatjuk tőlük.

Címkék: remake miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr441279686

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása