Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Remake lesz a Gyilkos bolygóból

2009.08.24. 12:22 koimbra 1 komment

A Warner stúdió és a Hollywood Gang Productions közösen készíti el az 1981-ben bemutatott Gyilkos bolygó remake-jét. Michael Davis kérték fel a produkció ledirigálására, az úriember korábban a Golyózáport rendezte, ami megbukott ugyan, de a nézők többségének nagyon is bejött (nekem nem tetszett.) Chad St. John újoncra bízták a forgatókönyv megírását.

"Nagyon kedveltük az eredeti sci-fit. A Gyilkos bolygó gyakorlatilag a Délidőben űrbéli verziója, amiben két bátor ember áll szemben egy könyörtelen bandával."-mondta Gianni Nunnary a remake producere.

Az eredeti produkciót Peter Hyams rendezte, aki később az Időzsarut és Hajszál híján filmeket készítette, Sean Connery pedig a főhős volt, a film története pedig a következő volt: A Jupiter egyik holdján különleges dolgok történnek. A gazdasági tevékenységet folytató űrállomáson emberek tűnnek el nyomtalanul, és az ásványszállítás is akadozik. A földi kormány úgy dönt, bírót küld a holdra William T. O'Neilt (Sean Connery) személyében, hogy tegyen rendet, és derítse ki, miért robbannak fel a szkafanderek. Az űrállomásra érve megdöbbentő felfedezés várja O'Neilt, amikor nyomozni kezd, hogy mivel táplálkoznak a bányászok.

"

Címkék: remake miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr331334580

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hanaiwa 2009.08.25. 06:45:49

Ez mekkora film volt a 80-as években itthon. Még a klasszikus Madách moziban láttuk, napokig a hatása alatt voltam...kíváncsi lennék milyen lenne mai szemmel...
süti beállítások módosítása