Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

2 kép a Centurionból

2009.10.05. 21:37 koimbra 2 komment

Még januárban írtam róla , hogy Neil Marshall a a 9. légióról fog filmet készíteni. A történet i.sz. 117-ben játszódik, a kilencedik légiót éppen azzal bízzák meg, hogy öljék meg a pikteket. A főhősök Michael Fassbender és Dominic West lesznek, Olga Kurylenko pedig egy pikt harcost játszik, róla még márciusban láthattatok egy fotót, majd szintén ebben a hónapban egy videó is befutott a forgatásról. Azóta eltelt pár hónap, ideje lenne tehát, hogy egy teaser vagy valami jöjjön már, de még semmi ilyesmivel nem tudok szolgálni, csak két új képpel.


Címkék: képben centurion

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr961430215

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bad00 2009.10.06. 17:03:29

Tök jól néz ki. Végre csinálnak még egy látványos történelmi filmet. Csak a sztori ne legyen hülyeség.

Francis W. Scott 2009.10.07. 13:34:43

Jaj, én már nem bízom Hollywoodban történelem terén. Az utolsó légiótól pl. rosszul voltam, olyan alap tévedések voltak benne, amiket már akkor is észrevesz az ember, ha elolvasta egy római légiósregény felét... Helyenként konkrétan úgy éreztem, mintha a Herkules vagy a Xena egyik epizódját nézném. Remélem, hogy ez azért jobb lesz. :)
süti beállítások módosítása