Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Hírek röviden

2009.10.22. 11:18 koimbra 2 komment

- Jön a Lökd a ritmust! második része, Rob Hardy rendezi a folytatást, Columbus Short pedig ismét eljátssza a főszerepet. Az első részről Miecs írt.
- Remake-et készítenek a 2006-os koreai gengsztertfilmből, az A Dirty Carnivalból. Chris Hauty írja a forgatókönyvet.
- Eddig is Bruce Willis neve keringett a Kane & Lynch számítógépes játék mozis változata körül, most viszont ezt már 100 %-osra mondták
- Willem Dafoe egy 9 láb magas űrlény lesz a John Carter of Mars filmben.
- Sok dolgot lehetett már hallani a Mad Max negyedik részével kapcsolatban, egy ponton George Miller animeként képzelte el a folytatást. Most Tom Hardy neve merült fel a főszerepre, legutóbb Jeremy Rennert emlegették. Charlize Theront is szóba hozták a produkcióval.
- Elkészült a Rocksuli 2 forgatókönyve, a többi már a stúdión és Jack Blacken múlik.
- Ernie Hudson azt mondta, hogy a Szellemirtók 3 2011-ben kerül bemutatásra. Nemrég Bill Murray beszélt arról, hogy még kész sincs a forgatókönyv.
- Viola Davis két filmre is leszerződött. Az egyik a Trust, amit David Schwimmer fog rendezni. A másik a It's Kind of a Funny Story dráma, ahol egy pszichiátert fog alakítani és egy 15 éves srácnak segít megoldani a problémáit.
- A Transformers második részéből 4 millió példány fogyott el DVD-n és Blu Rayen rögtön az első napon.
- A Movie-Moron oldalán néhány furcsa Halloween jelmezt nézhettek meg.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr771467288

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nyaligátor · http://autostat.hu/technikai-szotar 2009.10.22. 15:22:02

A transformers megérdemli, pedig mindenki leszólja, hogy gyerekes meg miegymás. Szerintem meg bár az én kölyökkoromban lettek volna ilyenek, meg is hülyültem volna :)
Amúgy PS3-ra nekem a játék is bejött, mert zsír az egész!

a8zoli 2009.10.22. 22:45:09

ezekből igazából 3 film amit kiragadnék.
a TF2-őt akárhányszor nézem meg az az érzésem hogy összecsapták hogy fú itt a határidő legyen má vége. jó ok megrendeltem a fémdobozost én is mert "meg kell min vennem" mint a chimpokomont .De rem a 3. kidolgottabb lesz mert ez slendrihány munka volt. karaktereket elkaszálni fél mondattal és jelenetek leforgatása uggyanolyan karakterekkel akik 50-100 km-nyire kellene legyenek vagy már kimúltak , ez amatőrizmus mr. bay....
a szellemírtók jó lehet csak ne olyan baromságokat tegyenek bele mint a nemrég megjelent pc játékukba mert 1 iráyníthatatlan volt 2 lopott jelenetekkel volt tele (bioschock és más játékok) .
a mad max film meg rem olyasmi lesz mint az 1-2 tehát poszt apokaliptikus-autós nem olyan elvetemült mélyen szántóan semmien mint a tina turneres 3-as zagyvaság. az 1-2 badass volt pláne a jó autós jeleneteknek köszönhetően még ha sztem kicsit kevés is volt néha sok volt az üresjárat.... ok nem mostanában készült :D
többi a hírblokkból nem érdeköl :)
süti beállítások módosítása