Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Eminem horrorban

2009.11.07. 03:41 koimbra 1 komment

Eminem 2002-ben vállalta el a 8 mérföld főszerepét,  ő az a rapper, aki nem vágyott vissza a vászonra, megmaradt a zenélésnél, nem úgy, mint kollégái. De most ismét láthatjuk majd a rappert főszerepben, Eminem jelenleg a Shady Talez horrorantológiát szeretné tető alá hozni, a produceri teendőket Dallas Jacksonnal és John Davis-szel közösen fogja ellátni, ezen kívül a szereplni is fog benne. Az Underworld franchise írója és producere, Kevin Grevioux fogja szállítani a forgatókönyvet.

Robert Townsend fogja dirigálni a produkciót és Bobb'e J. Thompson is fel fog tűnni a filmben, amit az Alkonyzóna és a Creepshow - A rémmesék könyve keverékeként jellemeztek.

A Shady Talez ezen kívül egy négy részes képregénysorozatként is napvilágot fog látni 2010-ben, ezt Jackson és Grevioux írja.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr921505887

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

DEW3yl · http://dew3yl.wordpress.com 2009.11.07. 12:01:43

Nekem tetszett a 8 Mérföldbeli alakítása és ezért kiváncsi vagyok rá más szerepben is. Évek óta már azt olvasom, hogy a Have Gun Will Travel-ben fog szerepelni, de azóta sem lett előrejutás ezen a téren. A most futó Funny People-ban szerepel, igaz csak egy cameo erejéig. Kiváncsi vagyok rá.
süti beállítások módosítása